goed en snel geregeld

goed en snel geregeld

Fijne en zeer behulpzaam

De kop verraad het al. Ik ben erg tevreden over deze garage. Je wordt er altijd fijn en vakkundig geholpen!

Prettige no-nonsense benadering.

Geen woorden voor

Tevreden t.a.v. informatieverschaffing en ontevreden over navigatieupdate

De auto is na telefonische informatieverstrekking door ons gekocht. Dit is correct, duidelijk, waarheidsgetrouw en klantvriendelijk gebeurd. Wat dat betreft compliment aan dhr. Kleefstra. Door ons is echter nadrukkelijk gevraagd de navigatie te updaten; deze moet voortreffelijk werken, want er wordt 50.000 á 60.000 km per jaar mee gereden. Dit hebben we ook aangegeven en dat zou voor elkaar gemaakt worden. Nu blijkt bijv. dat de nieuwe situatie bij Joure en bij Almere niet kloppen, maar dat de oude rotonde er nog in staat (Joure) en de voormalige weg bij Almere. Dit achten wij zeer, zeer kwalijk en brengt irritatie met zich mee. Wij weten uiteraard niet of dit aan de garage Sutherland ligt, dan wel aan de verouderde navigatiesoftware van Ford. M.v.g. Steven Verstraten

goede service

Ik ben vaste klant, maakt misschien ook verschil. Kan er altijd terecht met wat voor in mijn ogen soms domme vraag is. Zijn vriendelijk, behulpzaam en mankementen van auto worden over het algeheel in overleg verholpen, ik ben zeer tevreden.

Ga zo door TOP

Een andere auto gekocht bij Sutherland. Ze kwamen er zelf mee dat er een koelwater lekkage was en deze is nu Toppie gerepareerd door Sutherland. Hoef nu niet iedere keer meer te kijken of het koelwater peil te laag is. Zijn erg blij met deze auto en als gehandicapte hoef ik me geen zorgen te maken want bij Sutherland ben ik en mijn auto in goede handen. Heb tijdens de reparatie een hele mooie leen auto mee gehad. Ik zou iedereen deze garage aanbevelen ook zullen er meerdere mensen nu naar Sutherland gaan voor onderhoud je word hier echt als klant behandeld

Probleem oplossend

Geen nood zo hoog, of Sutherland Gorredijk, lost het op

Snelle en goede service!

Snelle reparatie onder garantie en een goede leenauto meegekregen. Bedankt!

Zeer net en correct

De verkoper is een fijne gesprekspartner, nette ontvangst. De vraag die we na thuiskomst hadden is snel en na tevredenheid af gerond

Toppers

Goeie garage Je word goed en netjes geholpen

goede communicatie, dikke prima

Auto moest voor beurt en apk in Drachten, remschijven en blokken zagen er toen ook niet goed uit(waren ook nog nooit vervangen) ik ben keurig door Geert gebeld, netjes overlegd en verder keurig geholpen.

Alles keurig in orde

Prima garage, er wordt keurig gecommuniceerd. Nooit problemen.

Vlotte vriendelijke service

Ik heb al bijna dertig jaar een goede relatie met de medewerkers van Sutherland Gorredijk.

Prima geholpen

Fijn en vriendelijk geholpen

Fijne garage en fijn zaken doen met Wout van Dijk

prima service, met juiste prijs/kwaliteit verhouding

hier wordt je nog gezien als klant!!

Een auto even voor een dag geleend. Onze auto was eind de middag weer klaar.

Goede snelle service

Prima!

Vakkundig en vriendelijk!

Alles mvt aan- en verkoop snel en conform afspraak geregeld.

Altijd prima service met kwaliteit en vertrouwd!

Goede service en vriendelijk personeel

Goede ontvangst en duidelijke uitleg van wat ze gaan down en van wat ze gedaan hebben en wat er eventueel nog gedaan moet worden

gebruikte auto gekocht .afspraken, zoals afgesproken.

Zeer tevreden over de snelheid waarmee ze kunnen schakelen!

Ik had zeer snel een andere auto nodig. Gelukkig voldoende aanbod in allerlei prijsklassen om een goede keus te maken. Ook het rijklaar maken en meedenken met de klant ervaarde ik als zeer positief. Complimenten voor Marc en Melvin!

Prima ervaring met het kopen van een andere auto.

Andere auto gekocht bij Sutherland, alles wat werd afgesproken werd keurig gedaan, zeer tevreden.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen