Goede en vlotte afhandeling.

Goede en vlotte afhandeling

Zeer goede kwaliteit en klantvriendelijk

Zeer goede kwaliteit en klantvriendelijk

aangenaam

snelle en goede service. zeer tevreden.

Klantvriendelijk met professionele aandacht zonder poespas.

Keurig ontvangst, men was op de hoogte van mijn komst terwijl ik nog geen klant was. Ook de video opname van de onderzijde van de auto met uitleg was een leuk extraatje. De koffie was smakelijk, ook niet onbelangrijk.

Vlot en snel geholpen en afspraken werden nagekomen

Maar dit ervaar ik al jaren.

Nieuwe auto gekocht, perfecte service, alles in goed overleg, bijvoorbeeld wanneer het beste uitkomt om af te leveren maar ook over bepaalde extra’s wordt goed meegedacht.

Goed geholpen door Michel, helder en eerlijk

Ik heb geen eerdere ervaring met Sutherland Heerenveen, de eerste indruk is goed. Netjes geholpen.

Degelijk en klantvriendelijk

Inplannen onderhoud goed Telefonisch goed Meedenken goed Filmpje heel goed

Topgarage!

Een vertrouwd adres waar service, dienstverlening en kwaliteit voorop staan.

Nette winkel en professionele werknemers

Zeer professioneel en vakkundig. Ook nemen ze goed de tijd voor de klant. Inruil prijs auto uitstekend. Ook kun je goed onderhandelen over de prijs. En de werknemers zijn zeer vriendelijk.

Top bedrijf

Geweldige garage in Wolvega daarom weer een Ford gekocht deze stond bij sutherland in Heerenveen. Ook daar voortreffelijk geholpen en zeer vriendelijk personeel

goed geholpen

goed geholpen

Uitstekend bedrijf en klantvriendelijk

Kundig personeelenuitstekende service

Een zeer ongedwongen en klantvriendelijk benadering.

Leuk verkoopgesprek en auto afgeleverd zoals afgesproken.

Dachten met mij mee

Het olie tekort werd aangevuld en meteen werd een onderhoudsafspraak gemaakt

Pretige behandeling van de receptie medewerker.

Heb een goed gevoel over de reparatie van mijn auto. Er stond vervangend vervoer voor mij klaar. alles goed geregeld.

Fijne garage.

Leuke contacten met Wout gehad. Alleen duurt het wel erg lang voor de auto klaar is.

Geweldig bedrijf

Fin bedrijf jammer dat deze voor ons zo ver weg is maar we gaan steeds terug.

Een aardige verkoper

Wij zijn goed geholpen bij garage Sutherland

Meedenkers en meedoeners

Ik had motorpech en kon gelijk de auto langs brengen. Ze zouden hem er wel even tussendoor proberen te doen. Aan het einde van de dag deed alles het weer.

Prima!

Prima service!

Snelle en goede service

Vriendelijke behandeling klant.

Bedrijf mag wel iets meer doen aan uitstraling en ontvangst. En erg prijzig in onderhoud.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen