Persoonlijk contact

Persoonlijk en aangenaam Goede afspraken en afhandeling.

Sa as altyd goed.

Sjoch boppe

Blij met de beschikbaarheid van leen auto

Kort maar krachtig : een topbedrijf

Vriendelijke behulpzame medewerkers met grote kennis van zaken. Staan altijd voor je klaar - ook voor kleinigheden aan de auto bv. een lamp verwisselen. Ik kan echt aanbevelen met Ford Sutherland in zee te gaan.

Betrouwbare dealer, goed geholpen, aanrader!

Fijne ontvangst, duidelijke uitleg, uitstekende service, persoonlijke en professionele benadering. Goed gevoel bij de koop van mijn auto. Erg jammer dat de vestiging in Wolvega binnenkort sluit.

Ik begrijp niet dat jullie uit Wolvega weggaan Zolang ik auto rij was mijn auto een ford maar aangezien ik mijn 80 ste verjaardag heb bereikt wordt dit de rede om een garage in Wolvega te zoeken Vriendelijk groeten en bedankt voor de goede service in Wolvega

Keurige afhandeling

Netjes behandeld door personeel

Toppers.

Al jaren klant naar volle tevredenheid.

Netjes behandeld

Jammer dat ze uit Wolvega weggaan

Prima service.

Al jaren tevreden klant in de vestiging Wolvega. Altijd vriendelijke mensen, als er iets onverwachts aan de auto moet gebeuren wordt er altijd even gebeld. Super handig als je in Wolvega woont en je een Ford hebt. Daarom ben ik ook zeer teleurgesteld dat die vestiging gaat sluiten......

Top!

Top!

Keurige service en uiterst flexibel

Keurige service en uiterst flexibel

Maken waar wat ze beloven.

Hebben een open houding naar de klant en spelen in op de situatie.

Niks op aan te merken

Alles ok

Alles keurig en volgens afspraak uitgevoerd goed overleg en nette behandeling

Rijd kuga

Zeer Klantgericht

Prima contact

Prima contact

Goede service. Vriendelijk personeel.

Snel geholpen. Flexibel. Nette service in de garage. Aanrader.

Altijd goed contact en uitstekende service

Goed contact en uitstekende service. Er wordt meegedacht over uit te voeren werkzaamheden en op voorhand volgt een duidelijk kostenplaatje.

Fijne auto vorig jaar van jullie gekocht

De ford focus bevalt prima fijne auto

Goede hulp.

Prima garage.

Houd zich aan de afspraken

Erg goede ervaring met ford drachten, leuke gezellige verkoper zonder dom gezwets. Het is zoals het is.

Kleine beurt met update van navigatie. Dat laatste duurde erg lang, schijnt bij Ford te horen, maar verder alles prima geregeld met een leuk filmpje.

Zeer tevreden altijd behulpzaam. Enige grote minpunt is dat sutherland deze regio gaat verlaten

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen