Super goed

Super goed

Goede en snelle service. Deskundig geholpen.

prima zoals altijd

BUITENGEWOON GOED

Goede service, aardige mensen en mooi pand

Gewoon zoals altijd de service is gewoon goed.

Mijn ervaring is zo als gewoonlijk goed.

Duidelijke afspraken, altijd vervangend vervoer en een duidelijke uitleg over de uit te voeren reparatie of vervanging van onderdelen. als extra service tijdens de reparatie ook de navigatie geüpdatet.

Zeer positief

Door de overgang van Wensink naar jullie was de afspraak gemaakt in december 2021, niet bij jullie geboekt. Het probleem van de afspraak werd direct soepel opgelost. De beurt en de keuring voor de APK is direct die dag uitgevoerd. Een elektrische fiets als leenfiets zou een verbeterpunt kunnen zijn, ik denk dat de klanten dit zeer op prijs zouden stellen.

Professioneel en plezierig

Na een eerste telefonische contact over de beschikbaarheid van de auto afspraak gemaakt voor een proefrit. Auto werd opgehaald en keurig voor de deur neergezet. Korte uitleg en daarna de proefrit gemaakt. Op mijn verzoek werd de profieldiepte van de banden gemeten en meteen getoond. Goede uitleg over de financiele afhandeling onder het genot van een kopje koffie. Sterk punt : Toen onze contactpersoon bij aankomst niet direct beschikbaar was nam een collega de ontvangst waar; hij wist waar we voor kwamen en was helemaal op de hoogte. Aanbeveling : maak een kaartje met een vaste route voor de proefrit. werkt beter dan dat je als potentieel koper zelf een route moet bepalen.

prettige ontvangst, goede voorlichting en meedenkend in oplossingen.

Groot aanbod

zojuist auto opgehaald en dat verliep naar wens , ben achteraf niet helemaal tevreden maar dat ligt deels aan mij zelf omdat ik niet meer de tijd heb genomen om zaken uit te zoeken waardoor ik het gevoel heb dat er te veel betaald is voor wat ik heb gekocht en dat er wellicht beter keuzes waren geweest. Ben te snel met het voorstel van de verkoper mee gegaan. Maar de zaak ziet er prima uit.

Goede beurt met puntjes netjes verholpen

Prima service, nieuwe leenauto meegehad.

Service wederom uitstekend

Apk uitgevoerd en tijdig gemeld wat er nog gemaakt moest worden. Communicatie duidelijk.

Prima afgehandeld

Onderhoud uitstekend uitgevoerd. Digitaal kan het nog een tikje beter met het reserveringssysteem voor het inplannen van het onderhoud en het reageren op email.

Zeer klantvriendelijk en vakkundig.

Alle werkzaamheden goed uitgevoerd,en een duidelijke uitleg bij de nota.

tevreden

tevreden ben goed geholpen

Zeer goed.

Goede en vriendelijke service.

Onlangs ben ik bij de vestiging in Heerenveen geweest,en had contact met Michel Ik mocht een proefrit in de Ford Kuga Phev ST Line maken..na een mooie rit,werd mij een kopje koffie aangeboden..toen ik de showroom weer in liep,stond daar een Kuga,in de kleur waar ik meteen verliefd op werd.. toen ik dat Michel kenbaar maakte,kwam hij gelijk met een mooi jong exemplaar op de proppen. Jonge wagen van 2020 met weinig kilometers..uiteindelijk heb ik die gekocht,en mocht hem afgelopen vrijdag ophalen..tot nog toe,ben ik heel trots op mijn nieuwe wagen..de ervaring met deze verkoper was heel positief..vriendelijke eerlijke verkoper,met een niets moet,alles mag instelling..zeker een aanrader om bij deze mensen langs te gaan

Top garage

Al tien jaar klant in Drachten na een slechte ervaring elders. En geen dag spijt gehad. Prima service en leveren goed onderhoud. Ik rijd al lang Ford en ben daar tevreden mee.

uitermate meedenkend bedrijf

vriendelijk personeel, wat met je meedenkt en ondanks de drukte tijd voor je neemt.

Zeer klantvriendelijk

Wij komen al sinds 1994 bij autobedrijf Sutherland in Gorredijk over de vloer. Als je het zolang met elkaar uithoud, dan moet het toch wel heel bijzonder zijn. En dat is het ook!! Een fijn team, dat altijd voor je klaar staat en niets te veel is. Geeft ons veel rust.

Weer goed geregeld door receptie en werkplaats

Keurig geïnformeerd over werkzaamheden

Prima service!

Goede communicatie en vriendelijke medewerkers. Niets op aan te merken.

Perfect geregeld!

Ik had een iso fix nodig voor in mijn ford, ik kon hier een kant en klaar pakket bestellen. Binnen 2 dagen geleverd en easy to fix! Helemaal super

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen