Altijd vriendelijk en goede hulp

Er wordt goed meegedacht en service met een lach! Zeer tevreden over deze garage.

Vlot geholpen

Prima geholpen en er werd meegedacht belang van klant

Werd prima geholpen. Was ik natuurlijk ook gewend. Even duidelijke uitleg van rekening gekregen. Bedankt!

netjes en goed geregeld

netjes en goed geregeld volgens afspraak.

Altijd goede behandeling

Vlot geholpen bij pech, beurten etc.

Goede ervaring servicebeurt

Afspraak was snel gemaakt en de nette leenauto stond zoals besproken keurig klaar. Goed geïnformeerd dat de eigen auto na service klaarstond en alles is vakkundig afgehandeld. Met nog een leuke extra in de vorm van een pechhulp als bonus.

tevreden

zo als altijd

Vriendelijke verkopers

Normale verkoopers die niet zo uit de hoogte doen en gewoon normaal blijven en erg vriendelijk geholpen. Oftewel top.

Gewoon weer 'n efficiente onderhoudsbeurt, met plezierig cotact

Alles was weer goed en effectief verzorgd! Zoals verwacht! Wat 'n TOP Garage + professionele plezierig mensen!

goede reparatie ford

Auto goed geanalyseerd en gerepareerd een ford van 2010

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

Alles rot in de puntjes geregeld

Zie boven

Prima!

Geweest voor ophalen nieuwe sleutel en laten inleren, prima service, aardige mensen.

In een woord: fantastisch

Zeer klantvriendelijk geholpen. Resulterend in een voor mij nieuwe auto.

Vlotte afhandeling, redelijke prijzen.

Al meer als 10 jaar zeer tevreden, prima bedrijf!

Bij Sutherland voel je je altijd welkom en de service is uitstekend. Na 1 Ford Ka en 3 Fiesta’s zijn we in afwachting van een nieuwe Puma. We weten zeker dat we ook daar weer met veel plezier in zullen rijden, het geeft een goed gevoel dat we altijd een beroep kunnen doen op een goed team met vriendelijke medewerkers.

Prima service en komen afspraken na

Uitstekende service

Vriendelijke receptie. Er werd goed uitgelegd wat men ging doen en wat dat ging kosten. Ook achteraf duidelijke uitleg over extra gedane acties. Zeer tevreden.

Kan niet beter.

Na telefonische contact gelijk geholpen.

Hele nette zaak en ze behandelen je zoals het hoort

Heb al 2 auto.s bij suterland gekocht en heb ze daar ook in de onderhoud en het bevalt goed

Prima voor elkaar

Ken het bedrijf nog niet, maar eerste indruk was prima.

Voor de eerste keer auto bij Sutherland gebracht. Prima geholpen.

Jammer

Aankoop ging prima en daarbij naast een trekhaak winterbanden afgesproken. Auto opgehaald wel trekhaak erop maar geen winterbanden. Onduidelijk was waar de banden waren. Was zaterdag en dus maar naar huis. Tja zou gebeld worden. Bleef daarna stil en toen zelf maar gebeld. Na uitzoekwerk bleek dat er ventielen ontbraken. Uiteindelijk afgesproken dat de velgen en banden via Euromaster in de buurt zouden worden aangebracht. Dat is goed gegaan maar onderwijl problemen met de verwarming. Werkte niet en zorgde voor forse condens. Naar dichtstbijzijnde ford dealer. Deze heeft de verwarming hersteld(een update bleek niet uitgevoerd). Conclusie slordig van de winterbanden en de verwarming. Vandaar cijfer 6 ipv 9. Jammer.

Uitstekende service in Gorredijk

Zeer klantvriendelijk en kundig

prima service / prima personeel

Ik kom hier al jaren naar volle tevredenheid.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen