Goed bedrijf

We zijn van kampen naar sneek gereden om een auto te bekijken, De koop was snel rond top servive en goede koffie

Prima correct geholpen

Op een correct manier geholpen

N.v.t

Goede snelle service!

Goed geholpen, probleem opgelost!

Prima service, afspraken goed nagekomen. Dik tevreden.

Reparatie cruise control goed uitgevoerd, probleem opgelost!

Ik ben erg tevreden over de aankoop van onze auto

Vanaf het eerste contact goed overleg gehad. De auto was snel gereed voor een proefrit. Daarna goed en vlot onderhandeld over de inruil en aankoop. Enige minpunt is dat het vier weken heeft geduurd voordat de auto geleverd kon worden.

Prima garage

Bij het op halen van de nieuwe auto is alles heel goed uit gelegd hoe het werkt en ook alle tijd daar voor.Zeer tevreden!

Auto rijdt fijn, oplevering auto had beter gekund.

De aankoop van de auto is zeer fijn verlopen. Er waren wat problemen met de stuurbekrachtiging maar dat is prima opgelost. Bij ophalen van de nieuwe auto bleek de auto niet gepoetst te zijn. Waar betaal ik de afleverkosten dan voor? Bovendien zat er niet voldoende benzine in om thuis te komen. Zeer jammer.

zeer slecht

Klant auto met storing daar gebracht , verder niets met mij gecommuniceerd enkel hebben ze de klant gebeld dat hij klaar was , en maar niet te ver weg moest rijden met de camper , vervolgens komt hij met pech te staan . Tot op heden nog niets vernomen van deze ford garage uit leeuwarden heel bijzonder te noemen .

Snelle service duidelijke uitleg na vraagstelling

goede service

kom er al jaren goede service

prima tot zover

Joure wordt gesloten; een absoluut foute beslissing van de directie en waarom : 1. geld verdienen lijkt belangrijker dan klanten. 2. als klant heb ik meer kosten. ik moet naar Sneek rijden dat kost mij minimaal een liter brandstof. Ik ben van plan dit van de rekening af te trekken. ook de brandstof van de terugweg trek ik af. Ik betaal niets voor de leen auto. ook niet de brandstof . jullie zijn uit Joure vertrokken en ik wil daar niet de kosten voor betalen. 3. Ook wil ik u wijzen op de maatschappelijk problematiek van dit foute besluit. Het naar Sneek rijden kost dus veel brandstof. Milieu dus onverantwoord. Hoe wil de directie dit verantwoorden ten opzichte van het terugdringen van de CO2 ( mijn inschatting is 6000 liter op jaarbasis.

Ik ben heel goed geholpen

Prima geholpen

Prima geholpen, geloofwaardige verkoper met vertrouwen in de klant.

In tegenstelling tot de autodealers in de randstad krijg je hier de auto voor een proefrit gewoon mee zonder allerlei poespas van invullen formulieren i.v.m. mogelijk veroorzaken van schade en/of bekeuringen. Daarnaast hanteert Sutherland wel het principe “afspraak is afspraak”. Onze occasion is keurig afgeleverd. We moesten er wel bijna 800 km (2 x 400 km) voor rijden maar daar hebben we beslist geen spijt van.

Regulier onderhoud keurig volgens afspraak

Zoals altijd is de communicatie vooraf èn achteraf het zoals ik het graag zie. Bij Ford Sutherland weet je waar je als klant aan toe bent.

Ik ben heel tevreden over de service en geleverde kwaliteit van Sutherland Drachten. Via een video wordt gedeeld wat de monteur is tegengekomen. Een leenauto is geen probleem. Prima!

professioneel

to-the-point en vriendelijk

Behulpzaam en vriendelijk (goed volk die Friezen)

Snelle reactie op vragen en goede service

Zoals altijd weer een prima ervaring.

Mooi netjes bedrijf.

2e auto gekocht bij Sutherland,ben er zeer tevreden over.

Netjes en correct

Gebruikte auto via internet gezien. Gebeld en keurig, eerlijke uitleg gekregen. Daarna enkele detailfoto's ontvangen van wat krasjes. Aan de telefoon onder voorbehoud gekocht. Vanwege de reisafstand wilde ik namelijk maar een keer langsgaan en eventueel gelijk de auto meenemen. Auto stond op afgesproken dag en tijdstip netjes klaar en proefrijden was ook geen probleem. Verder prima afgehandeld. Eerste twee weken heeft de auto het prima gedaan en nog geen verborgen gebreken ontdekt.

Tevreden klant

Een tevreden klant, communicatie was perfect, vragen werden opgepakt en vrijwel direct beantwoord. Service was goed, alle afspraken zijn tijdig en netjes nagekomen.

Goede ervaring

Heb hele goede ervaring met de garage..Woon in Drenthe had een auto gekocht met garantie. Had pech met de auto mocht hem bij mijn eigen garage laten maken..dus hoefde ik niet helemaal naar Friesland toe..Dat is toch tof...

Slechte service na update software voor navigatie

Na een update die niet correct was uitgevoerd moest ik maar even een nieuwe afspraak maken en dat kon niet binnen 3 weken. Ik ben naar een andere Ford garage gegaan en ben daar uitstekend geholpen binnen 2 dagen. Daar kunnen jullie nog wat van leren.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen