Prima service, duidelijke communicatie

Er wordt meegedacht om tot een goede oplossing te komen, heldere communicatie en snelle afhandeling.

dik tevreden

Keurig werk. Leuk om achteraf een filmpje met een view en wat uitleg via de mail te krijgen.

Prima geholpen. Vriendelijke mensen

Keurig geholpen. Hulpvaardig en correct.

Klantvriendelijke en deskundige service

Bij Ford Sutherland wordt je heel klantvriendelijk en deskundig behandeld. Ook wordt je steeds goed op de hoogte gehouden wat er aan de auto gedaan moet worden. Klasse!

Een zakelijke ontvangst met een zeer goede afhandeling van onderhoud van mijn auto.

Was weer top

Goed en betrouwbaar bedrijf,

Kan niet beter

Grote beurt en apk uitstekend uitgevoerd. Priema tevreden.

goede service

goede service

Goed bedrijf en goede service

Correcte afhandeling van mijn schade.

Helaas een buitenspiegel van mijn Fiesta gesneuveld. Via ford Sutherland binnen afzienbare tijd een nieuwe kunnen bestellen en laten monteren.

Prima bedrijf

Occasion gekocht daar prima

Prima. Alles volgens afspraak en op tijd.

Ja.

Vriendelijk en behulpvaardig

Ben blij dat Ford is overgegaan van Wensink naar Shuterland. Over de wertkplaats was ik al tevreden maar dat personeel is gelukkig ook overgegaan naar Sutherland.

Vriendelijk en professioneel geholpen

Zeer positief, z denken met je mee.

Goed zoals altijd

Prettige ervaring.

Een auto gekocht. Werden prima geholpen. Ook de inruilprijs was in orde. Auto kreeg een beurt, werd keurig afgeleverd. We hadden nog een paar dingen die we graag aangepast wilden hebben. Dit werd direct schriftelijk vastgelegd. Bij het ophalen van de auto was dit ook prima in orde. De verkoper nam ook alle tijd voor ons. Al met al een prettige ervaring.

geweldig!

super service en hele aardige mensen!top!!!

Klantgericht, duidelijke uitleg

Klantgerichte behandeling, vriendelijke en correcte opstelling receptie, duidelijke toelichting uitgevoerde werkzaamheden

service prima, prijskaartje viel tegen

Mijn eerste gedachte was, een APK. heb slechts 9.000 km gereden. Chef adviseerde toch e.e.a. als olieverversing. Nu bleek een grote beurt noodzakelijk. Iets dergelijks is vorig jaar ook al gebeurd. Het vernieuwen van de banden was correct. Een service auto mee naar huis ook prima.

Goeie garage en dealer

Goeie ervaring met garage en personeel. Heb onlangs onze 7 de auto er gekocht

Goed en tevreden

Een garage met een goede service,correcte en attent personeel.Een aanrader voor ieder die Ford wil rijden.

Alles volgens afspraak geregeld

Aan bovenstaande ene zin verder niets toe te voegen. Wel teleurstellend dat de werkplaats in Joure gesloten wordt!!

Mooie DS3 gekocht voor een zeer nette prijs

Mooie DS3 gekocht voor een zeer nette prijs.

Alles prima in orde.

Kattebos 148