Helemaal tevreden met”alles”.

Afspraak gemaakt, geïnformeerd over extra onkosten, auto van de garage mee naar huis. Alles perfect geregeld.

Alles volgens afspraak

Zie hierboven

Ben tevreden

Zou graag een volgende keer een service checklist ontvangen met daarop de verrichte werkzaamheden bij de jaarlijkse controlebeurt.

Al meer dan 30 jaar goed

Voor het eerst voor een grote beurt geweest in Leeuwarden daarvoor altijd in Joure

Klantvriendelijk goeie service gewoon top

Kwaliteit garage

Prettige/deskundig personeel!

Prima bedrijf, goede service

Prima bedrijf, goede service

Prima geholpen

Prima geholpen

De sleutels van de auto afgegeven bij de receptie. Ik heb gewandeld in het Epema bos. Toen ik terug kwam stond de auto gereed voor vertrek.

Is wel goed.

afspraak = afspraak

ik heb het contact met Sutherland zeer prettig ervaren. De prijs was vooraf duidelijk, de leenauto stond keurig klaar. Ook de aangegeven duur van de reparatie was correct doorgegeven en zodra de auto klaar was, kreeg ik een telefoontje! De reparatie zal wel goed uitgevoerd zijn (vervanging distributieriem), want de auto rijdt nog steeds :)

Weer prima afgehandeld.

Klantgerichtheid staat en is in Drachten top.

Was een goede service

Super netjes geholpen op een normale manier. Topservice mannen!

Best veel reparaties gehad maar werd telkens gebeld. Fijn om zo'n video te zien. Super. Ik blijf zeker klant!

Wij hadden een hele plezierige ervaring.

We moesten er 100 km voor rijden, maar dan heb je ook wat! Marcel een heel prettige rustige verkoper (adviseur). Wij zijn heel tevreden met onze Kuga, een top auto! Jan Beeldman ZAANDAM

Top garage

Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk!! Ik ben er al de nodige jaren een zeer tevreden klant

Prima zoals altijd keurig gebeld en daarna nog een video heel leuk en nuttig

prima garage met uitstekende service

Uitstekende service en deskundigheid

Verliep volgens afspraak

prima in orde

goed ontvangen bij de receptie leen auto stond klaar in de middag kreeg ik een sms met een filmpje van mijn auto de monteur had de controle van de auto gefilmd o.a. profiel diepte van de banden en dikte van de remblokken en de algehele staat van de onderkant dit was nieuw voor mij eigenlijk wel grappig dit was een proef om te zien of ze de klanten beter van informatie kunnen voorzien en om misverstanden en discussies uit te sluiten nee niet verkeerd!!!

Vertrouwd adres. Prettige communicatie.

Uitstekend en snel geholpen

Uitstekend geholpen zodat onze geplande vakantie door kon gaan

Vlotte en goede service

Goede en vlotte service

Uitstekende service

Auto heen gebracht voor APK en onderhoudsbeurt. Ik ben goed geholpen door de medewerkers en service staat bij hun hoog in het vaandel

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen