zeer klantvriendelijk en technisch goed, zeer tevreden

Mijn ervaring met de vestiging Drachten , is goed ik ben zeer tevreden.

Zeer klantgericht

Prima geholpen en rekening gehouden met mijn wensen.

Fijne autozaak!

Vriendelijke personeel, snel handelen en netjes afhandelen.

Klantvriendelijk en vakkundig

Ze denken mee, vakkundig personeel en vriendelijk

Correct geholpen

Vriendelijk personeel, goed werk en een schappelijke prijs.

Vriendelijk en uitstekend geholpen. Straalt vertrouwen uit.

Onze eerste onderhoudsbeurt bij Sutherland nadat wij voor het eerst een nieuwe auto daar hebben gekocht. Gaf ons een goed gevoel. Alleen jammer dat wanneer je er bijna 500 euro laat de auto niet is gestofzogen en gewassen. Waren wij bij andere dealers wel gewend.

Top oplossing

Zeer netjes naar een oplossing gezocht, van beide kanten keurig probleem uitgelegd en naar een oplossing gezocht...

Prima en vlot

Prima service en vlotte afhandeling.

Prima voorlichting en reparatie.

Positief.

Attente service, goede communicatie, helder kostenoverzicht

Snel en goed geholpen bij plotselinge storing. Er wordt meegedacht en goed gecommuniceerd. Prima service!

Prettig geholpen, goed overleg.

We zijn goed geholpen, vooraf werden de extra kosten ons voorgelegd.

Goede service!

Afspraak is afspraak en de werkzaamheden worden naar tevredenheid uitgevoerd. Betrouwbare garage die doet wat ze zeggen!! Aanrader.

Je wordt geweldig geholpen

Ze zijn bereid alles voor je te doen en begrijpen dat je iets niet kunt realiseren. Zeer correct en zeer vriendelijk.

Alleen het ophalenwas minder die meneer zij weet je wel dat we tot 5 uur open zijn maar ze belden mij om 5over5 pas op dat de auto klaar was hij deed nog al nors verder was het prima

Uitstekende service en vriendelijke medewerkers

Zeer goede service bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Ik ben erg tevreden

was zeer goed

Het was geweldig alles was goed geregeld!!

Prima srrvice

Kwam binnenvallen en reparatie is vlot en goed opgepakt

achterlichten vervangen

Na aankoop van een 2e handsauto bleek er water in de achterlichten te staan. Sutherland heeft de achterlichten vervangen door nieuwe.

Gewoon goed geholpen en geïnformeerd

Prima geholpen

kan niet anders dan tevreden zijn.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk en niet opdringerig personeel. Kopje koffie aangeboden gekregen en als ik vragen had, dan waren ze één en al oor. Een dealer om bij terug te komen. Goede service.

Prettig en toegankelijk.

De eerste keer een nieuwe garage. Altijd spannend! De ontmoeting was eerlijk en duidelijk. Zo doorgaan.

Super tevreden klant!

Ik ben geen makkelijke koper. Maar ik moet eerlijk zeggen dat de klik met de verkoper en het bedrijf er meteen was. Duidelijke afspraken omtrent inruilprijs en realistische verkoopprijzen. Prettig handelen en afspraken worden direct waargemaakt. Het merk Ford moet de rest doen en daar heb ik het volste vertrouwen in na 40 jaar Ford rijden.

prima!

het was weer net als altijd prima voor elkaar!!

duidelijke communicatie

Het maken van een afspraak voor de onderhoudsbeurt en de hele communicatie voor en tijdens de afspraak was duidelijk en vriendelijk.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen