top

ik ben over gegaan van Wnsink naar Ford Sutherland, i.v.m. overname. Tijdens mijn 1ste contact gelijk goed en vriendelijk geholpen, probleem meteen aangepakt en opgelost. Tevens werd ik erop gewezen dat er nog een service beurd open stond. Daar hou ik van, een dealer die meedenkt. Vandaar 5 sterren!!

dik tevreden

voor het eerst bij deze garage is me goed bevallen

Klant vriendelijk.

Duidelijke communicatie bij wat er moest gebeuren aan de auto.. Ondersteuning dmv video toegevoegd in een mailtje. Een tevreden klant verliet het pand.

Ik was teleurgesteld. Teleurstelling is naar mijn tevredenheid opgelost.

Op 20/04/2022, mijn auto aangeboden voor een APK-keuring inclusief Ford Economy Service. In overleg zouden 2 banden geplaatst worden en de auto kon om 17.00 uur worden opgehaald. Om de afgesproken tijd was de auto niet klaar, omdat er geen onderdelen in voorraad waren of te laat waren afgeleverd. Voorgesteld werd een nieuwe afspraak te maken. De auto kon ik zo meenemen zonder keuring met risico voor veiligheid en bekeuring. Het is duidelijk dat ik met deze gang van zaken niet eens kan zijn. Dat er geen onderdelen zijn of te laat worden afgeleverd, zijn niet mijn verantwoordelijkheden. Naar aanleiding van het bovenstaande ben ik gebeld door Ford garage met een oplossing. Mijn auto is thuis opgehaald en na de keuring en onderhoud terug bezorgd.

Uitstekende service

Complimenten aan Jan en Michel voor het positief reageren op mijn klacht over een storing. Goed afgehandeld en zeer klantvriendelijk!

In het begin chaotisch bij aankoop Daarna beter

!!

Duidelijk Goede service

Goede uitleg. Duidelijk. Correcte behandeling

Goede duidelijke service

Voor herhaling vatbaar

Fantastische monteurs met erg veel vakkennis

Zeer klantvriendelijk.

Liep nog even mee naar de auto. Belde om te vertellen wat er nog meer moest gebeuren.

Zakenkundig en klantvriendelijk

We kregen een prima inruilprijs, goed advies voor de nieuwe en tijdens de wachttijd prima up-to-date gehouden. Aflevering ging weer vloeiend! Chapeau, dhr Steketee van zakelijk, en Sutherland in het algemeen, uitstekend bedrijf!

Ondanks dat de auto ergens anders is gekocht en in onderhoud geweest toch een goede service

Prettig contact en goede service

Prima service, correct en conform afspraak.

Uitstekende service

Heb daar ruim 1,5 geleden mijn Ford Ranger gekocht en helaas trof ik het met deze wagen niet. Ondanks de vele problemen die ik met de auto heb gehad, hebben ze van het begin tot op heden uitstekende service geboden. Aan de dealer ligt het niet, Bedankt voor de goede service.

Netjes, vriendelijk, betrouwbaar, sober

Aardige verkoper, eerlijk, auto netjes afgeleverd. Sober omdat de tank maar tot het eerste streepje gevuld is, er geen cadeautje bij het aankopen van een auto gegeven wordt, er geen safety pakket in de auto ligt, zelfs geen hamertje om het raam in te tikken.

Topvestiging, aardige verkoper!

Topvestiging, aardige verkoper met verstand van zaken.

Top bedrijf

Dit bedrijf helpt je op een goede en fatsoenlijk manier, top!

Uitstekend advies, zeer behulpzaam en super goede communicatie.

Het hele proces (contact, afspraak/proefrit, inruilen bestaande auto en koop nieuwe auto) was heel goed geregeld! De communicatie loopt heel soepel (whatsapp) en het team van Sutherland Heerenveen is altijd behulpzaam geweest!

Alles volgens afspraak en keurig op tijd

Niet zo als vroeger.

Nadat de vestiging in Wolvega gesloten is gaan we naar Heerenveen. Dat is al extra reizen. In Heerenveen vind ik regelmatig slecht een parkeerplaats voor de auto. Ik vind het rommelig en druk. Service is prima. Het is mogelijk even wennen maar als ik toch moet reizen zijn er mogelijk andere garages die beter aanvoelen en dezelfde service verlenen.

Geweldige service

Super vriendelijk en deskundig. Denken mee

rij al 10 jaar geen Ford meer

houd uw administrati in orde

Appalling lack of communication and mistakes

Spent 44,000 on a Kuga Vignale that was dirty when picking it up. I had it cleaned and sent them the invoice which took weeks for them to pay. Traded the car in four months later for a 66,000 euro Mustang E. They got my delivery date wrong by 10 days. When collecting the car, they failed to tell me I was supposed to collect it from their Leeuwarden branch not Heerenveen where I bought it!

Matig, maar er is nog meer

Het onlangs gebrachte bezoek aan Ford Heerenveen voor een nieuwe accu verliep vrij goed, zij het dat het verwisselen van de accu wel meer dan een uur (!) duurde. Over de gang van zaken m.b.t. de sluiting van de vestiging in Joure ben ik aanzienlijk slechter te spreken. Als jarenlange, vaste klant van Ford Joure, met hele plezierige contacten zowel met afdeling verkoop als met de leiding van de service-afdeling en de monteurs, voel ik me door de plotselinge sluiting, naar mij toe volstrekt zonder ook maar een enkel bericht, geschoffeerd. De huidige Sutherlandleiding kent in mijn ogen dan ook weinig waardering toe aan hun vaste klantenbestand. Deze mening heb ik ook bij mijn laatste afgelegde bezoek aan uw klantenbalie geventileerd, daarbij een vrouwelijke klant van uw concern, met dezelfde klacht als ik, ondersteunend. Van mijn klacht is een notitie gemaakt, maar tot nu toe zonder reactie. Ik had mijn klacht graag aan de leiding van Sutherland persoonlijk gemeld.

Prima geholpen, goede klantvriendelijkheid

Kattebos 148