In al de jaren prima geholpen

Mijn ervaring, al jaren zéér tevreden. B. Lauppe

Al jaren een goede service en goed geholpen.

Vriendelijk geholpen. Goede afstemming over vervangend materiaal en snelle aflevering.

Mijn ervaring met baliemedewerker erg onprettig

Mijn auto is door de keuring. Echter na het vragen waarom er ineens een ander lampje brandde en nare woordenwisseling met de medewerker gehad. Ik zal niet meer bij deze vestiging komen.

Prima8

Fantastische mensen. Altijd behulpzaam en tijd voor een praatje.

Nu had problemen met de remmenrij achter. Zoals altijd rustig bekijken en prijs opgave En afspraak + Zoals ik er zelf achter kwam, Naar t werk , snel een leenauto. Achteraf volle tank terug gebracht. Toppy En de auto weer omgeruild. Alles effies na bespreken en zo is alles Weer eens goed geregeld. Dankjewel team Ford Sutherland

zeeer tevreden

Leuke en hartelijke ontvangst, goed gesprek, open en eerlijk, dus zeer tevreden.

helemaal prima

alles volgens afspraak geregeld dus helemaal goed

Helemaal top!!

Ik had voor de Ford focus van ons. Nieuwe onderdelen nodig. Ik ben zeer goed geholpen en ondersteund door Wiebe de Boer achter de balie in Drachten. Ook het uitzoeken welke acties er bij de werkzaamheden kwamen kijken ben ik goed ondersteund. Voor de volgende keer weet ik absoluut jullie te vinden. Met vriendelijke groet Duco Hoogsteen

Klantvriendelijk, goed overleg en de auto voelt weer prima.

Mijn auto kwam voor een grote beurt en apk. Afgelopen jaar een extra check gedaan of de banden vervangen moeten worden. Dat was nu nodig, prima zo. Over bijkomende kosten goed overleg gehad. Voelt vertrouwd.

Persoonlijk en deskundig

Geen onpersoonlijk callcenter, nee, direct contact met vriendelijk en deskundige werkplaats receptie personeel. Wordt goed geluisterd naar wat klant aangeeft. Voor ons was de aanschaf destijds van de auto plezierig. Ondanks forse reisafstand is positieve ervaring reden om ook onderhoud hier te doen. Deskundige monteur(s), en leuk zo'n persoonlijke videoboodschap over staat van de auto!

Vriendelijk personeel

fantastisch

ik ben zeer te vreden

Goed, behulpzaam en klantvriendelijk.

Voldoende informatie tijdens het wachten op reparatie.

vriendelijk personeel

Je wordt snel en goed geholpen. De werkzaamheden zijn correct uitgevoerd.

Snel en vakkundig geholpen voor een goede prijs.

Snel en vakkundig geholpen voor een goede prijs.

Duidelijke gegevens ook rondom de servicebeurt

Leveren goed werk

Men is duidelijk, Service gericht, En vriendelijk.

Vlot en meedenkende servicemannen.

Behulpzaam, flexibel en deskundig

uitstekende service

Vriendelijk personeel, uitstekende service, afspraken worden nagekomen.

Alles goed geregeld.

Xx

Keurig alles gedaan wat moest gebeuren

Duidelijke communicatie en onderhoud gedaan volgens schema. Zelfs wat er eventueel extra te doen staat bij volgende onderhoudsbeurt.

Prima en fijne dealer in Leeuwarden

Bart is in onze ogen een prima verkoper. Transparant en liefhebber.

keurig en netjes

werd keurig en helder te woord gestaan bij het kopen van een auto

Snel en goed worden geholpen.

Prima ervaring

Klasse

Het was weer zoals altijd, perfect in orde. Vriendelijke medewerkers, niks op aan te merken.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen