Tegenvallend

Navigatieupdate na verschillend pogingen nog niet gelukt, en dat voor een auto voor dik €40.000,00

Het was weer goed. Geen op of aanmerkingen.

Ford Focus (2019): Probleem (noodloop) niet opgelost.

Positief: Afspraken en vervangend vervoer zijn altijd netjes geregeld bij deze dealer. Negatief: Probleem van het willekeurig in storing vallen (noodloop) is niet opgelost na het eerder vaststellen van een 'defecte' sensor. Probleem speelt inmiddels al een jaar en is door twee verschillende Ford dealers (Ford dealerschap Leeuwarden is tussentijds veranderd) niet opgelost. Gewacht op het onderdeel en deze laten vervangen, maar een dag later is het probleem alweer terug. Daar komt nu weer een vervolgafspraak op... Bij alle problemen tot nu toe is er alleen het standaard antwoord dat 'dergelijke problemen niet bekend zijn/nooit voorkomen'. Om een ander voorbeeld te noemen: Bij 160.000km ging de versnellingsbak defect en deze is inmiddels vervangen. Echter gebeurde dit zelfde probleem binnen een maand bij de dochterauto van een collega ook. Ook op internet zijn er meerdere voorbeelden van dit euvel te vinden bij dit type Focus. Dat het dus niet bij de dealer bekend is, is mij een raadsel. Hierdoor kan er dus ook op voorhand niet naar gekeken worden/voorkomende maatregelen genomen worden. Advies: Informatie over bekende problemen, met modellen van Ford, zouden bij een merk dealer bekend moeten zijn/makkelijk ingewonnen moeten worden. Dan kan er proactief worden gehandeld en sneller een oplossing worden geboden.

correct en netjes geholpen

de verkopers kundig en vriendelijk geholpen

Ben goed geholpen

De mannen denken goed mee!

Vriendelijk en kennis van zaken!

Zoals altijd goed

Goed, afspraak en uitvoering volgens afspraak afgehandeld.

Goed.

Vriendelijk en vakkundig

Prima allemaal

Prima allemaal

Klantvriendelijk- eerlijk- vertrouwen

Dit zijn mijn drie punten om mijn auto hier heen te brengen

Persoonlijke benadering

Kundig en vriendelijk personeel

Was matig

De auto was niet klaar op tijd en ze gaven aan dat op de lease maatschappij moesten wachten wat niet waar was. En ze gaven me eerst de verkeerde leen auto mee dat ik weer terug moest om om te ruilen.

Ik heb veel vertrouwen in de vakkennis van de mensen in deze garage.

Ik werd bij Sutherland vriendelijk en vakkundig geholpen, zoals altijd

De vorige keren was het veel beter

Al lang geleden had ik een afspraak (beurt en APK) voor 5 mei gemaakt. Heel kort voor die datum werd ik gebeld met de mededeling dat er een nieuwe CAO van kracht was geworden waarbij werkplaatspersoneel voortaan op 5 mei een vrije dag heeft. Mooi natuurlijk voor die mensen maar wel heel vervelend voor mij. Nieuwe afspraak was pas een maand later. Elke keer als ik in die periode de auto startte kreeg ik de melding dat ik nalatig was geweest en olie moest verversen. Dat was zeer irritant. Ik had gemeld dat het contactvergrendelingssysteem aan het linker voorportier niet meer functioneerde. Het is niet gelukt dit te repareren. Weliswaar heb ik dit bij vorige auto's ook niet gehad. Maar ja, als je er aan gewend bent.....

Gewoon goed

Ik vindt de video mooi om te zien wat er met de auto is.

Uitstekend!!!

Uitstekend!!!

Wederom ter zake kundig en vriendelijk.

Als jaren lange client nog altijd tevreden over deskundige advies en vriendelijke bejegening.

Goede ervaring bij het leveren van een Ford Kuga ST-Line X PHEV

Na een uitgebreide zoektocht terecht gekomen bij Ford Sutherland. Zij hadden precies de auto staan, voorzien van alle optiepakketten, waar ik naar op zoek was. De afstand van bijna 200 km. vanaf m'n woonadres was voor mij net wat te ver om spontaan langs te rijden. Na het sturen van een enthousiaste video-opname van de auto en eerste contacten met de verkoper, besloten tot aanschaf op afstand. Een bijzondere en enigszins spannende ervaring zonder de auto eerst live gezien te hebben, maar het vertrouwen in Ford Sutherland was er vanaf het eerste contact.

Snel en goede service.

Ondanks dat mijn afspraak niet in het systeem stond heeft Ford Sutherland mij nog steeds direct kunnen helpen. S'ochtends de auto weggebracht en s'middags al meteen een telefoontje dat hij klaar stond. Het videobericht waarin alles werd uitgelegd is heel fijn.

Uitstekend geholpen

Zeer klantvriendelijke ontvangst, beloften nagekomen en goede hulp gehad met het afsluiten van een juiste verzekering. De hele ervaring is top!

is wel eens beter geweest

Prijsafspraak was 325 euro. Rekening kwam uit op 362 euro. Bovendien heb ik zelf de stuurkolom kapjes maar goed gezet. Deze zaten los en scheef gemonteerd. Laten we het maar houden op een eenmalige mindere dag...

Alles keurig netjes geregeld, heel leuk dat je filmpje krijgt van onderhoud van je eigen auto.

uitstekend

Prima geholpen door receptie en klantgericht wat het onderhoud betreft.

Keurig Autobedrijf en nette afhandeling

Afspraak met betrekking tot ,voor ons,een andere auto keurig nagekomen en afgeleverd.

Goede service en komen afspraken na

Goede service en komen afspraken na