Vriendelijk en goede service.

Voor werkzaamheden aan mijn airco heb ik op maandag 1 aug mijn auto naar Sutherland garage Leeuwarden gebracht. Daarbij is tevens een lek aan de slang van de koelvloeistof ontdekt. Deze werd besteld en vervangen. Alles werkt weer uitstekend! Ik werd vriendelijk en correct door het personeel geholpen.

Fantastisch

Zeer goede service, vriendelijke mensen, goed geholpen.

Zeer vriendelijk goede service.

Zeer correct en vriendelijk en goede service.

Prima, zoals je mag verwachten

Weinig op aan te merken, wat niet lekker gaat wordt direct opgelost.

Helemaal top!

Netjes bedrijf goede service netjes geholpen en alles keurig geregeld. Kortom top!

stipt, accuraat, persoonlijk, vriendelijk, goed uitleg, technisch OK.

Prima geregeld

Lampen direct vervangen zeer te vreden

Alles naar wens

Goed en snel geholpen

Vriendelijk en met kennis van zaken.

Kennis, service en dienstverlening als speerpunten

Als dealer van Ford ernaar toe gegaan omdat mijn vaste monteur van de vorige dealerorganisatie ook verhuisd is. Geen moment spijt van gehad. Meedenken, echt naar oplossingen zoeken, snelheid, kennis en klant voorop is duidelijk te merken bij deze vestiging.

Ik blijf klant

Klantvriendelijk, denkt mee met de klant, geweldige service en niet onbelangrijk een prachtige auto

Goede vlotte afhandeling

netjes en vriendelijk geholpen

voor de eerste keer naar heerenveen geweest en een leen auto me gekregen die was erg netjes

Prima service, vriendelijk personeel

Prima service, vriendelijk personeel.

Prima,

Zoals verwacht prima in orde, zowel telefonisch, balie, werkplaats.

Gewoon goed niets te klagen

Gewoon goed

top service

wij kunnen zeggen bij ford Sutherland Gorredijk ,daar wordt je als een ford behandeld snelle afspraak goede service altijd staan ze klaar voor jou en je auto. betaalbaar ,goede kennis, en wel in voor een praatje daar .

Goed prettig geholpen

Twee banden laten vervangen. Was niet duur. Wel een klein uurtje wachten.

Fijn garagebedrijf waar service hoog in vasndel staat.

Voor het eerst een onderhoudsbeurt laten uitvoeren aan onze C-max. Voorheen klant bij een groot landelijk concern dat Ford heeft afgestoten. Afspraak maken ging vlotjes, auto gebracht en na enkele uren weer opgehaald. Monteur constateerde een spijkertje in de band, gelijk maar meegenomen in de reparatie. Vriendelijke baliemedewerker en -werkster. Normale Ford prijzen. Monteur schoot te hulp omdat ik onze auto niet kon vinden tussen de anderen. Van Sneek dan maar naar Drachten. Komt wel goed denk ik.

Perfecte onderhoud!

Al vele jaren zijn mijn voertuigen in onderhoud geweest bij Sutherland. Bekwaam personeel en service met een glimlach!

Vlot

Ik trof een vlotte verkoper die mij goed wist te adviseren.

Lekker laagdrempelig, leuke terugkoppeling via video / volg een Échte 9+ ervaring!

Geen poespas keurig te woord gestaan en vakkundig antwoord op mijn vragen. De blog met beelden van de auto met de onderhoudspunten vond ik écht geweldig! Ga zo door Sutherland Gorredijk!

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen