Duidelijkheid vooraf en prima geholpen

Vooraf wordt de prijs vastgesteld. Tijdens de beurt en keuring wordt een filmpje met uitleg gestuurd. Prima geholpen!

diskundige begeleiding en probleemoplossing

zeer goed geholpen met het afhandelen van de schade

heel goed

goede en vriendelijke behandeling alles volgens afspraak uitgevoerd

Prettig en duidelijk gesprek.

Zeer goede service

Tijdens de beurt gebeld dat er bepaalde onderdelen vervangen moesten worden en of we daar akkoord op gaven.

Vriendelijke medewerkers en vlotte service. Top!

Prima ervaring. Aardige mensen. Goede service.

Prima ervaring. Aardige mensen. Goede service. Erg jammer dat er geen garage meer in Wolvega zit.

Sensor-probleem verholpen, foutief geinformeerd over de kostprijs

onbekende sensor storing, vervolgens laten controleren, vervangen + bestellen nieuwe sensor zou ca E 50,- tot E 60,- kosten, bij ophalen auto bleek rekening ca. E 185,- te zijn... dat is wel een verschil tov van telefonische opgave ... kosten sensor : ca. E 30,- doormeten + onderzoek etc. : ca. E 120,- x % btw : Ca. E 35,- derhalve probleem verholpen

Goed en gedegen

Videoboodschap was voor mij nieuw en gaf duidelijk aan hoe het er voor stond met de auto.

Vervangende auto prima

goed bedrijf

Goede garage

Altijd keurig verzorgd, vriendelijke mensen.

Klantvriendelijk

Ik ben zeer klantvriendelijk geholpen en vragen werden snel beantwoord. Dus voor mij een aanrader.

Persoonlijke en deskundige hulp

keurig netjes en vakkundig geholpen binnen de afgesproken tijd

Persoonlijke en deskundige hulp

keurig netjes en vakkundig geholpen binnen de afgesproken tijd

Zie onder

Fantastisch behandeld, ga zo door.

Vlot werk met gevoel voor de klant

Mede door persoonlijke relaties en een goed werkend inleveningsvermogen is er vlot een inruil geregeld. Met als resultaat een tevreden klant. Aan diens wensen is voldaan zonder tot op de laatste eurocent te onderhandelen.

Vlot werk met gevoel voor de klant

Goede ervaring met de baliemedewerkers.

Wat er in de garage verder plaats vindt onder de motorkap moet ik vertrouwen. Ik denk dat het goed zit.

Zoals altijd afspraak is afspraak en volledige service

Keurig geholpen bij de jaarlijkse beurt van de auto. Een kennis van ons is ook al jaren klant bij sutherland.

Zoals altijd afspraak is afspraak en volledige service

Klantvriendelijk bedrijf.

Goed geholpen en klantvriendelijkheid staat op een hoog niveau.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen