Vriendelijk en rechtvaardig.

Via een mail contact met mij opgenomen binnen 2 dagen. Goed gesprek gehad en eigenlijk gelijk een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Via foto's laten zien wat voor auto wij in willen ruilen. Op een woensdag auto bezichtigd en eigenlijk gelijk goed bevallen. We zijn op een goede prijs uitgekomen. Maar om het goed af te ronden naar een afgeronde prijs werd ook goedgekeurd , nu alleen af moeten wachten wat mijn thuisfront er van zou vinden. Afspraak gemaakt dat ik het in het weekend zou laten weten of de koop doorging. Gelukkig gaf mijn thuisfront ook akkoord en mag ik de auto binnenkort ophalen. Succesvol verlopen

Correct maar koel

Eerste ervaring met Sutherland is prima. Wel had ik verwacht dat er wat meer aandacht aan een nieuwe klant zou worden gegeven. Sleutels inleveren, enkele gegevens worden nog gevraagd en ze bellen wel zodra de onderhoudsbeurt klaar is. Klopt helemaal en is correct gedaan. Bij ophalen auto geen bijzonderheden. Ik maak nog een opmerking over nieuwe klant korting of zoiets maar krijg opmerking over de "gratis" leenauto. Maakt mij verder niets uit maar een beetje extra aandacht voor nieuwe klant kan in deze het verschil maken. Verder alleen maar lof.

Goed geholpen.

Goed geholpen met de 1e beurt,Ford Transit 350 limited.

Prettig en

Fijn en betrouwbaar autobedrijf. Woon 150km van Heerenveen en heb het er voor over om daar mijn auto te kopen. Heb is zelfs mijn 2e auto die ik daar heb aangeschaft. Deze Ford dealer biedt veel jonge en luxe import auto’s aan, die afkomstig zijn van Ford Duitsland. Daarna volledige Nederlandse garantie bij elke Ford dealer.

Fijne service

Fijne service en ook als er iets mis gaat wordt het opgelost.

Snelle reactie op email daarna duidelijke communicatie. Reparatie goed verholpen

Correcte mensen

Uitstekende uitleg van wat er gedaan is.

Een prettig bedrijf met verstand van zaken en mensen

Ik kom altijd met plezier binnen en heb altijd goed contact met het personeel. Mijn auto is al 13 jaar in onderhoud bij Sutherland en rijdt hij nog steeds super, zou bijna als nieuw willen schrijven.

Duidelijk en klantvriendelijk

Goede garage prijs/kwaliteitverhouding is goed

goed geholpen

goed geholpen

prima.

er was goed overleg over de te nemen reparaties.

Om te janken

Graag licht ik dit telefonisch toe heb ik ook al gedaan trouwens.

correct

Keurige afhandeling

klantvriendelijk en altijd bereid te helpen.

Zijn altijd vriendelijk en behulpzaam ondanks de drukte. ik kom er al jaren, en dat blijf ik doen. Vaak ook even sociaal praatje en effe lachen! Helemaal toppie!

Duidelijke uitleg en behulpzaam.

Zowel de monteur als de werkplaats-coördinator stonden me vriendelijk te woord en adviseerden welke keuze gemaakt moest worden

prima service

de beurt liep wat uit daar werd ik keurig over gebeld en ik kon de leenauto ook gewoon blijven gebruiken.

Persoonlijke video voegt zeker iets roe.

Service voor om te rijden

Zo tevreden dat wij voor de 2x onze auto hier gekocht hebben ondanks dat wij uit Zandvoort komen!

Servicegericht. Goede communicatie.

Bij Sutherland wordt de klant serieus genomen. .

Plezierig, aansluiten bij de klant. Drijfveer lijkt te zijn een tevreden klant en voor het bedrijf een positief resultaat. Bij het afleveren werd nogmaals bevestig; mochten er vragen zijn of iets aan de hand om niet te schromen om contact op te nemen. Als klant als zeer prettig ervaren.

Netjes geholpen

Nog een echte service gerichte garage.

Prima service weer!

Deze auto is al langer in onderhoud bij sutherland en we zijn erg tevreden. Wel werd nu opgemerkt dat een aantal onderdelen vervangen moesten worden. Vorige keer is dit niet opgemerkt vandaar dit keer niet alle sterren. Verder weer topservice en fijne uitleg en hulp bij het maken van keuzes.

Net als altijd een goede service. Nu ontving ik ook nog een filmpje van de reparaties die zij hebben uitgevoerd. Ik was aangenaam verrast.

geweldig

Vanwege gezondheidsperikelen kon de apk keuring/het onderhoud van de auto niet op de geplande datum plaatsvinden. Dankzij de bereidwilligheid van de medewerkers lukte het toch om alles, ook een extra reparatie, tijdig te doen plaatsvinden. Alle hulde.

Goed ontvangen, goed geholpen, juiste communicatie, auto weer netjes op tijd gerepareerd.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen