Uitstekende service

Alles naar wens uitgevoerd

top

TOP

top

Uitstekende klantenservice, en vriendelijk personeel bij binnen komst. We hebben eind januari Ford Kuga gekocht, nu even wachten tot dat we hem kunnen ophalen.

Niet terug naar Sutherland Leeuwarden

Over Sutherland Heerenveen ben ik al jaren zeer tevreden. Sinds enige tijd is er ook een vestiging bij ons in Leeuwarden. De grote beurt bij deze vestiging was een teleurstelling. Slechte communicatie, niet meedenken, fouten en daarbij is er geen APK gedaan. De auto moet daardoor eerder dan gepland weer naar de garage. Dit zal toch weer vestiging Heerenveen worden.

Uitstekend en klantvriendelijk

Uitstekende klantenservice, goed op de hoogte gehouden, vlot geholpen. De beurt was wel flink duurder dan de laatste keer, maar dat zal inherent aan de inflatie zijn.

Gewoon goed

Altijd vriendelijk en netjes! Auto is ook netjes en schoon na een beurt

prima geregeld en service

goede uitleg auto en prima geregeld

Gewoon goede reparatie, probleem verholpen.

Beleefde ontvangst altijd en no nonsens hulp.

Uitgaande van dat de storing definitief verholpen is, prima

Storing met lambda sonde binnen garantie periode verholpen. 2x in Leeuwarden geweest hiervoor. 1x diagnose en 1x reparatie. Prima communicatie en netjes opgelost (mits het probleem niet terugkeert) Misschien is het een idee om voor klanten de brandstof te bekostigen die binnen de garantie periode terugkomen voor de werkplaats. Wij kunnen vanuit het oosten van de provincie Groningen. (Ruim 100 km, en dat 4x) Dat zal top service zijn

Vriendelijke en vlotte service

Vriendelijk verwelkomt en goed geholpen aan een goede auto.

wij zijn tevreden met onze Ford

we hebben eind 2022 een jonge Ford Kuga gekocht en zijn dik tevreden over de service bij de aflevering. goede uitleg van de mogelijkheden en luisteren goed naar onze wensen

je word goed te woord gestaan en de beoordeling v.d. auto is goed en hersteld vaak nog op de zelfde dag. prijs iets aan de hoge kant maar ja wat is nu niet duur.

Prima!!

Goede service, heldere afspraken.

Uitvoering volgens afspraak, leenauto stond klaar. Kosten volgens opgave, gebeld over extra kosten. Zo weet je waar je aan toe bent.

Plezierig en degelijk!

Zoals altijd werd alles conform afspraak geregeld!

De afspraak gemaakt. De onderhoutsbeurt uitgevoerd. Alles naar wens.

Goed en betrouwbaar

Altyd vriendelijk als je geholpen word En als er wat is met de auto zoals bv Apk en kleine beurt bellen ze je altyd als er wat gevonden is En de filmpje die jullie sturen na de tyd wat jullie gedaan zijn wij super blij mrr

Auto gekocht met nieuwe apk maar naar 7 maanden kreeg ik bericht van rdw auto moet gekeurd worden. Ik terug naar garage bleek dat ze niet apk hadden gedaan. Geen l probleem ze hebben toen apk alsnog gedaan.

Prima service!

Grote beurt en apk snel geregeld. Keurig gebeld om de werkzaamheden te bespreken. Leenfiets stond keurig klaar.

vlot en snel oplossen van probleem .

zeer bekwaam en deskundig personeel .sterk in oplossen van problemen .!

De vooraf gemaakte afspraken en werkzaamheden correct uitgevoerd met afsluitend filmpje.

Prima uitgevoerde jaar beurt.

Alles goed geregeld.

Goed geholpen, maar wel erg duur

De onderhoudsbeurt is goed uitgevoerd, de behandeling was correct en ik ben goed op de hoogte gesteld van wat de monteur wilde doen en vervangen. Ook het maken van de afspraak verliep prima en ik kon vrij spoedig terecht. Dat was allemaal positief. De enige dissonant was de prijs die ik met € 500,00 wel erg fors vond en vind voor een doorsnee beurt.

vriendelijk

plezierig, bekwaam, heel vriendelijk