Als van ouds correct en zorgvuldig.

Afspraken worden nagekomen en vooraf en tijdens de werkzaamheden wordt ik indien nodig op de hoogte gehouden . Ik ervaar dat als zeer betrouwbaar .

Goed en fijn geholpen

Nogmaals plezierig en correct geholpen bij de uitleg van de bediening van de FORD Kuga .

Altijd correct!

Komen afspraken altijd na. Noflike minsken!

Snel geholpen

Met lekke band direct geholpen

Prettige medewerker aan de balie

Goede uitleg over de verrichtte werkzaamheden

Nette behandeling met aandvoor de klant

Netjes geholpen door Alain en Wout Goede service

Goede service! De auto was op tijd klaar zodat we er nog mee op vakantie konden, heel fijn!

ROMMELIG ! Houden zich niet aan afspraak, en vinden het heel erg moeilijk om fouten te bekennen

Houden zich niet aan levertermijn van door mij gekochte occasion Na afloop van de levertermijn bel ik zelf maar eens waar de auto blijft Antwoord: het is erg druk Ja maar dat was het ook al toen deze auto te koop werd aangeboden en er getekend werd voor de levertijd Geen excuus niets Bedrijf vindt het blijkbaar erg moeilijk om fouten te erkennen en sorry te zeggen en hun verantwoordelijkheid te nemen Ook niet even contact met klant gezocht om te overleggen, dat levertermijn zoals afgesproken een beetje moeilijk is Nee hoor Erg ROMMELIG, onvolwassen en niet een professionele indruk makend Heb ze nog een laatste kans gegeven om sorry te zeggen en verbetering te tonen en een kleine goedmaker te presenteren Ben benieuwd

Zeer aangenaam garagebedrijf

Al jaren een prettige garage met prettige mensen in de omgang, en met goeie begeleiding en service...............

Onderdelen goed en snel geleverd

gewoon goed.

Goed en snel geholpen

Garage had het druk, toch tijd gevonden om mij te helpen.

Afspraken plezierig en goed verlopen.

Uitstekende service. Wel tijd voor grotere nieuwe lokatie. Ze groeien uit hun jasje en dat lijkt md een goed teken.

Snel en kundig geholpen aan de balie bij inleveren van de Ford Ka+ voor een servicebeurt.

Wegens een verhuizing naar de gemeente Heerenveen heb ik mijn Ford Ka+ voor een onderhoudsbeurt naar Ford Sutherland gebracht. Daar werd ik aan de balie snel en kundig geholpen. 'S middags werd ik gebeld omdat er extra werkzaamheden nodig waren. Uitleg was duidelijk alsmede de kosten daarvan. Later die middag ontving ik een appje dat de auto opgehaald kon worden. Bij het ophalen werd de factuur doorgenomen en waren de antwoorden op mijn vragen duidelijk. Kortom, prettige eerste kennismaking met Ford Sutherland Heerenveen.

Prima.

Keurig geholpen, met duidelijke uitleg. Volgens planning klaar.

Goede professionele behandeling monteur

Garage Sutherland vriendelijke receptie en altijd de gelegenheid even een praatje te maken met de persoon (monteur) die het onderhoud uiteindelijk uitvoert. Belangrijk voor mij die geïnteresseerd is in de technische staat van mijn auto.

Vond het erg tegenvallen dat de auto niet even uitgezogen was voor zo’n dure beurt

Ik vind dat ze altijd geweldig helpen en goed informeren. De auto was van buiten gewassen. Ik heb kinderen en dus auto stoeltjes. Die haal ik eruit voor de beurt, omdat ik die nodig heb. Nu had ik echt verwacht dat de auto er ook netjes uit zou zien na de beurt dit was niet zo. Toen ik hier wat van zei zei de medewerker, ja dat ben jj met u eens. Hij bood niet aan zal ik nu even uitzuigen, wat ik jammer vond. Ik kom van ver, dus rij niet even langs.

Is goed

Goede informatie en er werd meegedacht naar mogelijkheden.

Goede services

Wordt op correcte wijze met wensen van de klant om omgegaan

Denkend in oplossingen.

Goede service met vervangend vervoer en correcte communicatie.

Optimistisch

Kon snel terecht voor een beurt en ter plaatse supergoed geholpen door de verkoper en iemand van het magazijn. Alle punten waar ik tegenaan liep met de auto is opgelost. Heb voor de dag een leenauto meegekregen zodat we niet hoefden te wachten maar ergens heen konden gaan.

Bij gebrek aan leenfietsen werd ik keurig gehaald en gebracht ( huis-garage v.v.). Men belde me om te vertellen dat er een steenmarter bezig was geweest onder de motorkap en stelde me voor maatregelen te nemen zodatnik ervan wist en er al dan niet mee kon instemmen. Een kleine deuk in mijn auto kon worden “ verholpen” en ook dat kon op korte termijn en…met succes!

Mee denkende service

In overleg altijd mee denkend Zowel werkplaats als Receptie en Magazijn

Je wordt daar netjes geholpen

Fijne mensen, geven duidelijkheid

Geweldige garage. Altijd overleg bij meerkosten. De toevoeging van de video is top!

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen