Wordt er niet beter op

Vestiging Joure is gesloten, nu elke keer naar Sneek. Locatie Sneek is zakelijker, minder gastvrij, geen krant of tijdschriften meer in de wachtruimte. Personeel wel vriendelijk. Mis voor dure reparaties, een offerte vooraf.

Alles naar grote tevredenheid

Ook bij de receptie ,direkt actie op een vraag waar het antwoord niet voorhanden was. Super

Vriendelijk personeel dat je snel helpt.

Goed geinformeerd over de extra nodige reparaties

Superservice en professionele bedining in Ford Sutherland Gorredijk

Wij hebben recent een gebruikte wagen gekocht. De auto is inmiddels naar Hongarije gebracht. Wij zijn heel erg tevreden met de service. Zij waren correct, snel, vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar. Wij zijn professioneel geholpen. Ik kan iedereen aanbevelen!

• Would you recommend us? Yes

vlotte en goede service

Duidelijke uitleg nota, overzichtelijke video-weergave van wat nog niet of wel vervangen moest worden. Heel plezierig om een (gratis) leenfiets te mogen gebruiken.

Goede afspraken en afhandeling onderhoudsbeurt

Online makkelijk een afspraak kunnen maken en snel bevestiging via mail ontvangen. De initiële leenfiets kon (2 dagen van tevoren) makkelijk geruild worden door een auto (vrij nieuwe Focus) De onderhoudshistorie van mijn auto was niet bekend, maar met de lijst "uitgevoerde werkzaamheden" van de vorige beurt is er een onderhoudsplan gemaakt. De opgestuurd video is leuk.

Fijne service en goed meedenken. Top.

Camper gebracht voor apk. Ze bellen je netjes op tussentijds over het meerwerk. Altijd prettig als je daar komt. Rekening viel ook mee.

Okee, wel ruimte voor verbetering

Afgelopen week een nieuwe (occasion) auto gekocht in Heerenveen. Na wat initiële perikelen uiteindelijk in overleg met een aantal verkopers tot een overeenkomst gekomen waar beide partijen zich in konden vinden en de auto is inmiddels afgeleverd. Dat er na de perikelen contact is gezocht om er alsnog samen uit te komen vind ik te prijzen, waarvoor mijn complimenten. Een klein bitter nasmaakje blijft echter nog wel aanwezig, doordat de geadverteerde functies uiteindelijk niet geheel overeenkomen met hetgeen de auto over beschikt. (geadverteerd als ST Line X, is in werkelijkheid een ST Line, waardoor o.a. wireless charging en keyless entry ontbreken). Deze features zijn wel genoemd in de advertentie. Mijns inziens is dat slordig en hopelijk betreft het hier een incidenteel geval.

Goed klant gericht bedrijf

Prima!

Prima communicatie en service!

Goede en duidelijke uitleg en prettige ontvangst en aflevering van onze Ford Max.

Heel gastvriendelijk en meedenkend!

De medewerkers zijn heel behulpzaam en denken mee over de mogelijkheden.

Top service

Keurig gebeld wat er moest gebeuren inclusief de kosten. Leuke video over de apk keuring.

Het mankement aan de bandenspanning sensoren van mijn Ford Cmax van 2015 werd doeltreffend aangepakt en met spoed verholpen.

Goede service. Duidelijke uitleg over de uit te voeren werkzaamheden.

Bedankt.

Duidelijke communicatie, goede service!

De communicatie is altijd helder en duidelijk, en de service goed. Word altijd fijn geholpen.

Fijne positieve verkoper ontmoet.

Ik heb al meerdere fords bij Sutherland gekocht, omdat ik daar steeds het gevoel heb dat je echt als klant wordt gezien. Geen afkraken van collega's en eigen auto.

Prima geholpen

Goed en snel geholpen

Redelijk

Nogal wat kosten in rekening gebracht voor normaal onderhoudsbeurtje. Er staan afkortingen/termen op rekening zoals RSV-reiniger - niet duidelijk gemaakt wat dat dan is. Kosten voor aanbevolen reparaties staan niet vermeld op factuur.

Wij zijn zeer tevreden met de betrouwbaarheid en service gerichtheid van dit bedrijf

Twee jaar geleden onze eerste auto gekocht in Heereveen. We reden toen een kleine twee uurtjes voor een proefrit. Onze ervaring met het vertrouwen en de service heeft ons toen besloten om met de servicebeurten en een eventuele een volgende aankoop weer richting het Noorden te rijden. Nu onze droomauto werkelijkheid kon worden zijn we weer afgereisd. Wij raden een ieder aan om met Sutherland contact op te nemen voor het aanschaffen van een auto.

Emotioneel moment

Na 12,5 jaar Ford Fusion gereden te hebben werd het nu tijd voor wat anders. Een Ford Fiesta. Emotioneel moment omdat de Fusion ons nooit heeft laten staan. Goede afhandeling door: Dhr W van Dijk. Duidelijke uitleg gegeven over de Fiesta, nam de tijd voor ons.

zeer goed personeel

zeer klantgericht vriendelijk personeel en weet altijd een oplossing top bedrijf zeker in deze tijd waar alles toch al duur is !!

Je wordt vriendelijk geholpen

Men staat altijd voor je klaar. Al jaren klant. Maar ik weet niet of ik een volgende keer weer bij jullie kom. Ik schrok namelijk behoorlijk van de rekening. Voor een 120.000 km beurt wordt in totaal 625 euro gerekend. Verder niets bijzonders aan de hand. Dit is niet leuk meer.

Auto scoort een voldoende, de jonge verkopers daar moeten nog veel leren over het echte leven

Ik mis de klantvriendelijkheid die er in Wolvega was. Sutherland Heerenveen is een stuk groter dan de Sutherland garage die in Wolvega zat. Was met de jonge verkoper niet te praten over een paar tientjes om op een rond aankoopbedrag te komen. Dit neem ik wel mee in mijn overwegingen of ik daar weer naar toe zou gaan. De aangeschafte auto doet het verder prima.

Zeer goede service

Goede afspraken en goede service

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen