Ik voel mij ******en door Ford Sutherland
                  Laat hier alle afspraken schriftelijk vastleggen of nog beter, neem een opnameapparaat mee en leg alle gesprekken vast!
Ik kocht een 2 jaar jonge geïmporteerde Kuga PHEV in vestiging Leeuwarden.
Deze verkoper hield een heel verhaal over de herkomst en de schade- het onderhoudsverleden. Zou allemaal bekend zijn. Iets wat voor mij heel erg belangrijk was om te weten alvorens te kopen! Achteraf bleek de auto heel ergens anders vandaan te komen en niets was bekend.
Deze verkoper verkocht mij bij deze auto ook nog een aflever pakket met garantie.
Bij het ophalen van de auto bleek er volgens hem opeens 2 jaar verlengde fabrieksgarantie te zijn. Dit gaf hij mij op een papier mee.
Inmiddels blijkt ook daar niets van waar te zijn. Na veel vragen geeft Sutherland nu (zonder enig berouw)aan dat de auto 1 jaar verlengde garantie zou hebben en die is bijna om.
De verkoper heeft waarschijnlijk dus zelf een papiertje samengesteld, dit is in mijn ogen valsheid in geschrifte!
Daarbij is ook de conclusie dat hier blijkbaar auto’s worden verkocht met nog fabrieksgarantie maar waar je alsnog garantie bij moet kopen, oppassen dus en goed navragen!
Ik heb overigens bewijzen!
Verder worden afspraken en beloftes niet nagekomen.
Lees het hele verhaal op Autoweek review Ford
Kuga:  tinyurl.com/FKuga