Professioneel en vriendelijk

Snelle service, vriendelijke En professioneel en zeer vakkundig personeel.

Ik ben gied geholpen - blij!

Ik ben goed en vlot geholpen. Prima!

Mijn oordeel: vlot en vriendelijk, goede service

Zie vorige vraag

Deskundige personeel

De klant centraal

Verkoper Sybren was eerlijk en meewerkend in alle opzichten. Erg service gericht en duidelijk. De communicatie was duidelijk en goed. Mijn vraag om extra foto's heeft hij direct geregeld. Auto naar buiten gehaald en zelf foto's gemaakt. Echt super netjes! Auto moet nog afgeleverd worden maar ben ervan overtuigd dat dit ook goed gaat komen.

Prima geholpen

Fijn dat er mee wordt gedacht en alternatieven aangereikt, waardoor de noodzakelijke reparaties toch betaalbaar bleven.

Vakkundig en duidelijke communicatie.

Auto wordt grondig nagekeken wat gedeeld wordt via video en er wordt duidelijk gecommuniceerd. Geen verrassingen achteraf.

keurige dienstverlening

Ontzettend tevreden met onze aankoop!

Een ervaren verkoper maakt het verschil en deze liet ons direct de perfecte auto zien. Wij waren meer dan happy en hebben ook direct de auto gekocht. Goede afspraken gemaakt en wat wil je nog meer?

Had probleem, ben meteen geholpen.

Accu leeg. Opgestart met dank aan Ford Assistance/ANWB. Naar de garage gereden. Meteen geholpen. Nieuwe accu. Top!

Zeer goed en snel geholpen!

Vlotte afhandeling van de storing en klantvriendelijk geholpen!

Goede, snelle communicatie en service.

Goede ervaring met vestiging Drachten. Bij interesse in een auto, wordt snel contact opgenomen. Goede biedingen wat betreft inruil. Er wordt ruim de tijd genomen voor een aankoop. En als er een probleem is, wordt dit snel opgelost door verkoop en werkplaats. Met de verkoper Gerlof hebben we al een aantal keren zaken gedaan. Bevalt prima, betrouwbaar en recht door zee. Alles weer top geregeld!

Súper snelle en adequate service

Vanwege werkzaamheden vanuit Brabant in Leeuwarden aan het werk. V-snaar knapte. We konden direct komen. Súper vriendelijke mensen. Even later konden we weer op pad. Bedankt!!

Geweldige service vooral Wout van Dijk.

Mijn wagen moest voor een beurt en Apk alles volgens afspraak gelopen. Wout van Dijk heeft de wagen op weg naar de zaak bij mij opgehaald en liet zijn wagen bij mij achter toen de wagen klaar was heeft Wout hem weer omgeruild grote klasse.

Prettig zaken doen

Plaatsen trekhaak prima geregeld. Ik was wat aan de late kant toch de auto dezelfde dag gereed.

Goed ontvangen en geholpen

Wij zijn vriendelijk geholpen.

Goede service!

Ondanks drukte kon de airco toch eerder worden gerepareerd. Doordat ook nog een vervangende auto kon worden geregeld, helemaal super!

Fijne service, snel en klantgericht.

Verkoper Marcel heeft ons goed geadviseerd in een prettig gesprek.

Heel erg goed geholpen, fijne mensen

Ik werd erg fijn geholpen, wordt meegedacht, een goed bedrijf.

thermostaat kapot

Van de week ineens een hete motor 108 graden...... Drachten had geen tijd en Leeuwarden was het dichtste bij. Dinsdag er heen en bleek dat ze het probleem niet gelijk konden vinden. Bus moeten laten staan en volgende week woensdag pas aan de beurt. Geen leenauto en geen werkbus ( waar ik mijn geld mee moet verdienen.) twee dagen later telefoontje bus is klaar. Thermostaat was kapot en door uitval kon de bus eerder gerepareerd worden TOP. Echter de prijs van een thermostaat viel mij vies tegen Dik 600 euro!!!! Op internet staat dat een thermostaat iets van een paar tientjes moet gaan kosten. Schril kontrast...Niet alleen de thermostaat moet vervangen worden maar het gehele thermostaathuis..... Het blijkt dat Ford lwdn dit nog nooit eerder heeft gehad. Om eerlijk te zijn vind ik dit een te grote uitgave voor zo een klein artikel. Ook de onderzoekskosten waren erg hoog meer dan 150 euro. Maar ook afvoer water???? Koelvloeistof? Al met al veel te hoog. Vroeger kreeg je nog een leenauto gratis mee op de brandstofkosten na, nu moet er voor betalen. Of een abo afsluiten, wat in mijn geval te duur is omdat mijn bus maar eens per 2 jaar onderhoud nodig heeft. Het wordt er niet beter op bij Ford Sutherland. Maar ik moet wel eerlijk zijn dit ik blij ben dat zij dfe bus eerder hebben kunnen repareren. Maar als je met je bus je geld moet verdienen is het niet logisch dat je de bus voor meerdere dagen kwijt bent. Bij van der Zeeuw was het een stuk beter geregeld, dat was om 8 uur er zijn en gelijk geholpen worden omdat je je geld mee moet verdienen. Ik snap best wel dat tijden veranderen maar het over deze boeg gooien gaat ze klanten kosten

Tevreden

Ben tevreden vriendelijke mensen

Prima service, alleen geschrokken van de prijs.

De service beurt van mijn Kuga, begin juni 2023, is tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd door Ford Sutherland Drachten. Ik vond het wel een heel bedrag voor 4 liter olie, 2 filters en wat klein spul.

Prima geholpen in Leeuwarden

Heb uiteindelijk in Leeuwarden een auto gekocht,ook in Heerenveen geweest maar werd daar niet prettig geholpen.

Helemaal goed.

Prettig contact op alle fronten.

top

goede service vriendelijke mensen