Klantvriendelijk

Prima goed geregeld

Transparant en duidelijk

Een prima bedrijf voor onderhoud ondersteund met een video boodschap.

In orde

Ben tot nu toe tevreden hoe het is verlopen houden zo.

Medewerker was vriendelijk en heeft ons goed geholpen

Onze ervaring is vriendelijk personeel. Met de medewerker Michel Brouwer is de communicatie zeer prettig verlopen. Wij zijn tevreden klanten.

Snelle reparatie

Vriendelijk ontvangst en goede service

0k

prima geholpen.

Prima!

Omdat de garage van Wolvega naar Heerenveen is overgegaan moet de auto nu voor APK en beurt naar Heerenveen. Prima geregeld door monteur uit Wolvega die hem een dag heeft meegenomen. Van huis gehaald en weer terug gebracht.

Niet de service die je van een dealer mag verwachten

Sinds kort klant bij Sutherland Leeuwarden. Verwacht niet de service van bijv. Wensink bij deze Ford dealer. Paar keer langs geweest voor onderhoud. Leenauto kost € 30,- per dag + aftanken. Banden zijn schrikbarend duur. Eind 2023 2 banden laten vervangen voor bijna hetzelfde bedrag als voor 4 banden in 2021!! Nu blijk ik ook nog een mail ontvangen te hebben waarin wordt aangegeven dat ik nu maar liefst tot 20% korting krijg op kwaliteitsbanden. Ik zie het niet terug op de factuur. Na onderhoud geconstateerd dat mijn beschermplaat van de motor ontbrak. Deze lag nog in de werkplaats. Onderhoudsboekje was tevens niet ingevuld. Dit achteraf nog laten doen. Veel slordigheden.

Uitstekende service.

Zeker aan te raden!

Top dienstverlening!

Altijd krijg je antwoord op ál je vragen. Ze zijn vakkundig en geduldig. Echte aanrader om je auto daar te kopen.

Klantenservice zeer vriendelijk

De klantenservice was zeer vriendelijk. Nam de moeite om het probleem van de auto uit te leggen. Kon voor € 30,00 een leenauto meenemen. Bij ophalen van mijn auto werd er wederom de nodige zorg en goede uitleg.

Afspraak is afspraak tot nu toe.

In overleg komen we er wel uit tot nu toe. De relatie is nog vers.

prima hulp van al het personeel o.a. aito bij mij thuis brengen

goede service

Zéér positief

Goed en duidelijk contact en communicatie. Afspraken worden nagekomen. Niet voor niets dat wij onze derde Ford bij Sutherland gekocht hebben.

Snelle goede service

We hadden problemen met de accu van onze Kuga en konden de auto ook niet meer in komen. De moneteur van de garage is naar ons huis gekomen en de auto open gekregen. Dezelfde dag nog een nieuwe accu erin.

Helemaal top

Zovaks verwacht, top.

Schrikbarend duur!

De kleine beurt is goed uitgevoerd, maar extreem duur geworden. Dat geldt ook voor de grote beurt, heb ik vernomen. Een alternatief is het overwegen waard. De lage score slaat niet op de kwaliteit van het werk, maar op de prijs.

Prijzen hoog

Omdat een onderdeel niet op voorraad was moest de auto weer terug en weer extra arbeidsloon. Een zeer slechte zaak, waar ik het niet mee eens ben. Ook €4,84 voor een batterij voor de sleutel is belachelijk hoog

Perfecte service

Communicatie is super, en de lijntjes zijn kort, dus er valt goed te overleggen

Fantastisch geregeld allemaal binnen een dag de auto klaar en de communicatie was ook dik in orde

tevreden

het is vlot geregeld.

Is goed

Een leenauto, die 30,00 moet kosten vind ik niet erg klant vriendelijk. De eerdere regeling vond ik wel klant vriendelijk.

professionele organisatie

duidelijke uitleg

Vriendelijke ontvangst en vlotte afwikkeling van uitvoering grote beurt en APK.

Geweldig duidelijk uitleg via een video.

Uitstekende service

Mijn koppeling was kapot en de reparatie duurde twee weken, ik kreeg gelijk voor die weken een leenauto mee. Reparatie met tevredenheid gerepareerd

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen