Gewoon goed geholpen bij oplossing probleem.

Een fijne manier van afspraak maken en een goede oplossing aanbieden. Niks anders dan zeer tevreden.

Service zo hoort het te zijn snel en probleemloos

Gemakkelijk op korte termijn een afspraak gemaakt, uitstekend en vriendelijk geholpen. Duidelijke informatie ontvangen over de werkzaamheden. Vervangende auto geen probleem.

helder en duidelijk

Helder en duidelijk

Fijn bedrijf.

Prettige omgang en afspraken worden waargemaakt.

slechte aflevering

het is een heel verhaal geworden. het begon met een afspraak (254 KM ) ENKEL daar heen Helmond Drachten. het regende die dag , auto stond buiten in de regen ? was ook moeilijk goed te controleren aan e buitenzijde . maar we hadden toch het een en het ander gevonden . parkeer deukje , achterbumper beschadigd , velg beschadigt. kale banden voor. dat kon allemaal hersteld worden ,maar niet voor niets .? met een 30000 km beurt en garantie en 40 punten controle ? moest ik 1150 euro bij leggen ? raar maar oké ik wouw een onbeschadigde wagen. na drie weken kon ik hem ophalen . hij stond binnen dus ik kon het nu goed bekijken . tot mijn verbazing was het deukje nog niet hersteld ?? verder met rond lopen zagen de verkoper en ik dat het achterlicht gescheurd was ongeveer 10 cm . de verkoper gaf aan dat het wel eruit te poetsen was? met het open trekken van de moterkap kwam er een halve emmer bladeren onderuit?? controle ??? thuis contact gezocht met Sutherland drachten om een nieuw achterlicht te krijgen .? in eerste instantie moest ik 240 euro excl btw bij leggen . maar na overleg zij de verkoper met de directie? moest ik nog 175 excl btw bij leggen ? ja wat moet je maar wat een slecht klanten service en dan van een auto van 40000 euro schandalig nog geen bloemetje bij aflevering ,nee sutherland jullie zijn het dealerschap niet waardig . dan gaat het hier in het zuiden toch veeel anders bij de Ford dealer Andre kuga Vignale

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantgericht

zeer teleurstellend

Bij de eerste afspraak zijn ze ons vergeten, waarna er een tweede afspraak gemaakt moest worden en uiteindelijk was onze auto niet op tijd gekeurd. Bij retour van de auto was er iets niet goed met de bougies, waarna we een extra afspraak moesten maken. Na de onderhoudsbeurt maakt onze auto een raar geluid bij een koude start en hapert onze auto nog steeds bij het accelereren. Nu moeten we weer een keer terug met de auto. We hebben het gevoel dat onze auto er niet beter op is geworden na de onderhoudsbeurt.

Wordt goed opgevangen bij de balie

Zoals bij elke Ford dealer wordt goed behandeld.

Kwaliteit en transparantie

Goede afwerking, en een goed inzicht geven in de staat van jou auto.

Goed en snel geholpen.zeer vriendelijk

Goede communicatie en goede service

Goede service en vriendelijk personeel

oke maar meer uitleg n.a.v. welcome check is niet verkeerd.

vorige week dinsdag 28-11 in Heerenveen een controle(olie) voor mijn reeds aangekochte Focus laten uitvoeren. omdat deze helaas een gedeelte van de onderhoud historie mist. de auto heb ik elders gekocht, een paar weken terug. tijdens het telefoon gesprek aangegeven dat ik kom voor de welcome check van 49,- euro. uiteraard geen probleem kan allemaal, helaas op de dag zelf niemand die hier vanaf wist. geen idee met wie destijds gesproken heb, kan het helaas niet terug vinden op de factuur dat dit ook uitgevoerd is. vooraf geen uitleg gehad over wat ze gaan nakijken, wel is de olie ververst en zij de meneer achter de balie geen bijzonderheden.. waarop mijn vraag wat is er gecontroleerd? dat wist hij niet, maar de monteur zij tegen hem geen bijzonderheden. al met al welcome check is bij mij niet echt duidelijk. graag zou ik vernemen wat er gecontroleerd wordt tijdens zon check. graag kom ik in contact om toch te vernemen wat er bij mijn bezoek daadwerkelijk gecontroleerd is.

Zeer deskundig en klantvriendelijk

Attent, transparant en hulpvaardig Je wordt als klant serieus genomen.

Vlot en goed geregeld

De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Ik werd goed op de hoogte gehouden van wat er aan de hand was en wist precies wat ik kon verwachten. Ik kon rustig wachten tot het was opgelost. Het wacht gedeelte mag wel wat leuker ingericht worden en gezelliger gemaakt worden.

Vriendelijke en vakkundige ontvangst

Wel prijzig en zou op de faktuur een duidelijke beschrijving van de wzh willen zien.

Snelle service en goede communicatie

Prima ervaring, fijn ontvangst. Goede communicatie over wijze van onderhoud en hoe berichten terug zouden komen. Snelle service, en goede afhandeling.

Beetje jammer dat de update van de navigatie niet automatisch meegenmoen wordt

Auto van de week voor een grote beurt gebracht. Bij het ophalen, bleek bij navraag, niet de update van de navigatie gedaan te zijn. Auto moet nu nogmaals heen voor deze update. Jammer dat je hier speciaal om moet vragen en de auto dus terug moet.

Zeer vriendelijk geholpen goede service

Als nieuwe klant ben ik goed ontvangen!

Grote beurt aan de auto is goed uitgevoerd, waarbij naar aanleiding van enkele opmerkingen over onbekende geluiden tijdens het rijden meteen meegenomen en naar genoegen verklaard! Ook bij de receptie zeer vriendelijk ontvangen! Ga zo door!

goede service vriendelijk

vriendelijk en goede service

volgens afspraak geholpen en uitgevoerd

Had afspraak gemaakt en konden daar direkt aan beginnen. Met een kopje koffie en een krantje was ik een uur later al weer op de weg!

Super goed

Super belde en zij meteen kom deze kant maar op en de service was ook gegoed

Goede services en zeer klantvriendelijk.

Prettige ontvangst. Korte doorlooptijd voor het vervangen van twee nieuwe voorbanden.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen