voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Ford Sutherland doet men z\'n best om het werk goed te doen. De mensen zijn vriendelijk. Ik wordt geïnformeerd als er extra werk aan de auto is (is de rekening ook altijd direct weer hoger).\r\nHelaas hebben we enkele vervelende zaken gehad. zoals het niet goed vastzetten van moeren. Dit houdt in dat ik na een beurt toch altijd een aantal zaken met mijn (moment)sleutel naloop. De prijzen: de beurten zijn niet echt goedkoop en het is mij niet altijd duidelijk waar het geld in gaat zitten. er wordt gewerkt met eenheidsprijzen: bijvoorbeeld het vervangen van remblokken voor ca € 170,--; blokken en werkloon; in mijn beleving in de tabellen opgevoerd als een aparte aktie dus inclusief administratie, op en afrijden van de brug aanlooptijd en uitboeken. Maar als dit in een combinatie met een onderhoudsbeurt is, komt het mij voor dat er door de werkwijze, dubbel wordt gerekend met de kosten rondom een beurt. Immers in de beurt zitten de zelfde kosten-elementen. Kortom het schrijven van de nota\'s komt bij mij ondoorzichtig over. Ik heb ook het gevoel dat ik in dergelijke gevallen te veel betaal. Ik accepteer dit nu nog maar krijg wel meer en meer mijn vraagtekens over de wijze waarop wordt gerekend. Hieronder vraagt u of ik uw bedrijf aanbeveel. Ik wil graag neutraal reageren maar die kans is er niet. Ik zal potentiele klanten niets afraden; ik ben van mening dat ieder zijn eigen keuze moet maken. Dus niet aanbevelen, is beslist niet het zelfde als afraden.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden. \r\nDeskundig, behulpzaam en netjes.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service. klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, vriendelijk personeel en goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was weer als voorheen, zeer goed.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige monteurs in Gorredijk, topservice, zo zie je maar een kleine garage die topkwaliteit kan leveren, kunnen die grote jongens van mercedes en jaguar een puntje aan zuigen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed. Vriendelijk en deskundig.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk en daar waar nodig flexibel en behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf humor,uitstekende service,prettig in de omgang,correcte informatie

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed geholpen
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf coerect geholpen, duidelijk wat er is uitgevoerd. binnen de tijd klaar

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaring is wel goed, bij de vorige auto die ik had werd bij een onderhouds beurt de auto netjes gewassen (was bij een andere garage) en dit vond ik wel een goede service. het blijkt dat dit ook bij Sutherland in Heerenveen gebeurt werd verteld door de man die daar was op dat moment.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf sutherland joure,altijd behulpzaam en vriendelijk!als je belt of langskomt ze nemen je serieus en helpen met een oplossing!\r\nben zeer te spreken over hun!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen met garage Sutherland zijn positief. ik word correct te woord gestaan. De auto ziet er goed uit na de onderhoudsbeurt. Wat er onder de motorkap plaatsvindt kan ik niet beoordelen, mijn verwachting is dat goed wordt gedaan.\r\nIk heb via de website een afspraak gemaakt; later bleek dit toch niet in de garage goed uit te komen en hebben we een andere datum gepland. Ik kreeg een reminder via de mail voor de oorspronkelijke datum, dat moet me aangepast worden, adviseer ik.Een beetje slordig. \r\nVerder krijg ik altijd een mooie jonge leenauto mee, zo nieuw dat het als behelpen voelt als je weer in je eigen(kleinere) auto stapt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komen hun afspraken na.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen