goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf is prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vele jaren maken wij gebruik van de diensten van Sutherland Wolvega met veel waardering!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede gesprekken en kennismaking gehad. vervolgens diverse mailwisselingen gehad en snel reactie mogen ontvangen. Prima service en ondersteuning.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk, neemt de tijd. Als zeer positief ervaren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TOP!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De ervaringen met dit bedrijf zijn prima. Ook tijdens een eerdere periode (2004-2007) bij een eerdere aankoop.\r\nDe aankoop van de auto gebeurde op een correcte, vriendelijke, deskundige en niet opdringerige manier.\r\nAfspraken zijn correct nagekomen.\r\n\r\nOmdat ik de auto al gekocht heb zijn enkele van onderstaande vragen minder relevant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al 34 jaar klant bij locatie Joure en nog steeds tevreden.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk contact en vooral niet moeilijk wat je wel vaak ziet \r\n
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service tegen een zeer redelijk tarief en uiterst vriendelijke mensen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf probleem met (kapotte)accu had misschien eerder onderzocht moeten worden ?\r\nMaar moet hieraan toevoegen dat e.e.a. toch wel op een positieve manier is opgelost.\r\n\r\nVerder mis ik een vast aanspreek-punt bij Sutherland.\r\n\r\n
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tussen half november 2014 en begin december 2014 hebben wij 2x een Ford Fiesta gekocht. Een nieuwe voor ons zelf en een \"nieuwe\" occaison van 7 maanden oud voor onze zoon. Echt fantastisch geholpen door Wout van Dijk van de vestiging Heerenveen. Een prima inruilwaarde voor beide inruilauto\'s mogen ontvangen en ook de aankoopkosten van beide auto\'s was goed. Ik raad iedereen aan om zaken te doen met deze dealer. Wij hebben ook andere ervaringen met andere dealers, niet dat deze slecht waren, maar gewoon dit is gewoon heel fijn en prettig zaken doen. Beide keren stonden onze aankopen keurig op tijd gereed. En als ik dan toch een minpuntje moet noemen; bij het afhalen van de occasion voor onze zoon was de tank voor nog geen 10% gevuld. Waarschijnlijk vergeten en wij zagen dat pas toen we onderweg naar huis waren. Dat was echt het enige smetje.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf. Wordt altijd goed geholpen. Deskundig personeel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na zoektocht op internet naar Ford Focus bij Sutherland H\'veen terecht gekomen. Ik moet de auto morgen ophalen. Tot nu toe ben ik tevreden. (heb nog geen lage ervaring )

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn grootse ergenis is dat de navigatie ver onder de maat vind. Ik heb een nieuwe ford gekocht in 2013, maar volgens mij is gewoon oude versie ongeplaatst! Ik heb het er hierover diverse malen navraag gedaan, maar krijg geen responce. Bijvoorbeeld: er ligt al jaren een bijpas bij de rotonde Joure, maar wanneer ik van Lemmer komt stuurt de navigatie mij de andere kant op. Die bijpass ligt er mi al 5 jaar! Ik wil dat er met mijn opmerking iets aan gedaan wordt.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Van de zomer een auto gekocht. In december bleek de vooruitverwarming het niet goed te doen. Gewoon een nieuw raam gekregen. Netjes!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben heel netjes geholpen, met een plotseling optredend probleem met mijn focus.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Kattebos 148