goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en hulpvaardig. Bij kleine probleempjes, hulpvaardig .\r\nDan word je direct geholpen.\r\nGeen overbodige vervanging van onderdelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, klantvriendelijk en snelle oplossing voor ontstane problemen.

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima haal-en brengservice. Ook bij receptie zeer vriendelijk en deskundig personeel. Bij betaling was ik vergeten mijn waardecheqeu van € 15.- in te wisselen.\r\nBij thuiskomst even gebeld. Geen probleem,kom morgen maar even langs, dan regelen we dat alsnog.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik ben zeer tevreden over de service, wordt altijd goed geholpen

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik belde op voor een onderhoudsbeurt. Dhr. was erg vriendelijk aan de telefoon. Ik vroeg of ik een leenauto mee kon krijgen dat was helemaal geen punt. En ik kreeg ook nog een erg mooie sportieve auto mee. Ze belde de volgende dag op dat de auto klaar was.\r\nIk haalde de auto op kreeg info wat er allemaal gedaan was. Ik betaalde en ging in onze eigen auto weer naar huis.\r\nDe prijs vond ik wel wat aan de hoge kant maar dat zou wel zo veel moeten zijn\r\n\r\nMaar die mag altijd naar beneden \r\n\r\nPS over de deskundigheid kan ik niet beoordelen want ik heb niet met de monteur gesproken maar ik neem aan dat die wel deskundig zijn want anders werkte ze vast niet bij jullie.\r\n\r\nvriendelijke groet S Ansing

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf geen goede ervaring, lastig zaken doen. Zal het bedrijf niet aanraden aan familieleden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gisteravond met mijn Ford transit langs de snelweg komen te staan met een klapband, opgehaald door Ford pechhulp en keurig afgezet bij Sutherland Wolvega, \'s ochtends om 8:00 direct Sutherland Wolvega/Ronald gebeld en om 9:00 kon ik weer naar mijn klanten, grote klasse mannen! Tijd is geld voor een ondernemer, mooi dat ik weer zo vlot op pad kon.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De reparatie is gelukkig snel en goed gelukt,dankjullie wel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedrijf heeft service hoog in het vaandel staan.\r\nVriendelijk personeel.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met Ford Sutherland na de aanschaf van een occasion, is dat ze een zeer goede service verlenen. \r\nDe aflevering was tot volle tevredenheid.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en correct geholpen. Vriendelijke mensen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel positief, vriendelijk en goede service

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben voor de eerst bij Ford Sutherland binnen gegaan, en een sympathieke meneer heeft mij benaderd, met de vraag, wat kan ik voor u doen. Dat vind ik heel fijn. Het was ook direct raak want de auto wat ik zocht hadden jullie pas binnen. Auto getest voelt meteen goed, heb natuurlijk geen gras over laten groeien. Afspraak gemaakt voor de volgende dag, weer alles bekeken en vond nog steeds een mooie/leuke auto en dacht die is van mij. Alle informatie heb ik gekregen, ik werd goed geholpen. Bij jullie is het letterlijk KLANT IS KONING en dat geef je een goed gevoel, een aanrader dus. PS ik heb de auto gekocht en eergisteren opgehaald, die is nog steeds prachtig. Veel complimenten van de hele buurt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en duidelijke uitleg. Gezelligheid is erg aanwezig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk gedegen kennis en maakt voldoende tijd vrij.\r\nKeurig bedrijf

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dik tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring, snel en deskundig geholpen. Geen overdreven en al te nadrukkelijke klantvriendelijkheid, maar goede aandacht. En een mooie auto voor de deur nu.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Personeel is zeer netjes en bekwaam in het uitvoerne van onderhoud en tevens de contacten met de kant

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen