perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor onderhoud aan onze Ford Focus, de dynamo was defect, heb ik contact opgenomen met Sutherland Gorredijk. Ik wou graag eerst weten wat de kosten waren en daarna de beslissing gemaakt om ook daadwerkelijk dit onderhoud uit te laten voeren. \r\n\r\nDoor kerst en oud/nieuw duurde het iets langer voor de dynamo er was, maar het feit dat ik kosteloos een vervangende auto kreeg tijdens het onderhoud en ik keurig op de hoogte werd gehouden maakt voor mij dat ik zeker voor het volgende onderhoud hier weer kom!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede ervaring en er is goed overleg en een geschil word gauw opgelost

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Prima geholpen.\r\nAfspraak helder. Leenfiets mee is makkelijk.\r\nMeerprijs wordt vooraf gemeld.\r\nDe rekening wordt even doorgesproken.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, staat altijd een auto voor ons klaar, zodat wij even de stad in kunnen gaan en zij bellen dan wanneer de auto klaar is!!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Aardig personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontvangst, als klant krijg je de ruimte

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf erg goed , goede service , erg vriendelijk , sociaal en hulp vaardig .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf met uitstekende service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig en snel geholpen. Snelle reactie op offerte via de mail. Prettig gesprek op moment dat ik daadwerkelijk op bezoek was op de vestiging te Heerenveen.

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct geholpen door de verkoper, de heer Wout van Dijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een tegenvaller bij een andere garage (lees duur en zwakke informatie) kon ik direct rekenen op een nuchter en meedenkend advies. Resultaat is een tevreden klant die zijn auto zeker bij volgende onderhoudsbeurten aan deze garage toevertrouwd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst en alle aandacht voor je vragen. Goede telefonisch overleg over extra mankementen en daarbij een duidelijke prijsopgave.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct bedrijf, geen kommentaar. \r\nVind wel dat het wel heel erg zakelijk is: geen (tijd voor een) praatje, zelfs een verkoper ziet je niet staan of zitten; \"Natuurlijk gaan zaken voor het meisje\" . Er werd wel voor koffie gezorgd. \r\nMisschien was er iets ernstigs gebeurd. Onderstaande vragen zijn voor mij amper te beoordelen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd prima , maar nu moest ik 2x terug omdat de remmen niet goed ontlucht waren en het rempendaal bijna tot op het eind ging en ik moest pompen om druk te krijgen , ook deed de handrem het nauwelijks . Prijs zou gereduceerd worden , door gereviseerd materiaal , maar was bij betalen hetzelfde gebleven , wat me zeer tegen viel .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sins de opening in drachten ben ik al klant onderhouds beurten wijk ik soms naar een ander garage aangezien die wel goedkoper zijn , en de onderdelen aan de dure kant zijn volgens mij ?? \r\n Heb nu mijn auto ingeruild vond ik ook aan de prijzige kant voor al een trekhaak de mijn die ik heb ingeruild bezit ook een trekhaak jammer dat ik nu er voor moed betalen , Ik ben er mee akkoord gegaan maar als vaste klant had ik wat meer service verwacht Mvg j .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ontvangst, correcte wachttijden, prima koffie.\r\nPrima baliemedewerker.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke goed. En als het eens wat minder goed is weten ze het bij Sutherland altijd keurig op te lossen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief, hulpvaardig en accuraat

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Plezierig contact met verkoper/filiaalmanager Willem Huitema.\r\nVlot zaken kunnen doen. Goede service mbt te plaatsen trekhaak en hulpstuk voor fietsimperiaal

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen