goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto kwam tot stilstand op A7; Ford Assistance prima! Leenauto geregeld. Auto bleek \"total loss\" Binnen 24 uur na aankoop vervangende auto werd deze al aan mij overgedragen. Banden verwisseld, complete controlebeurt. Goede, snelle service zowel van verkoper als van werkplaatspersoneel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige ontvangst, en prima service, halen en brengen na de reparatie (beurt+ APK) \r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n luisteren en prima afhandeling van de werkzaamheden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al jaren klant bij sutherland in joure.\r\nVolgens mij zegt dit genoeg.\r\nIk word altijd door vriendelijke mensen geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Sutherland Heerenveen werken erg vriendelijke mensen, ik kom er graag en heb het gevoel dat ik goed geholpen wordt. Wel heb ik soms (bij bepaalde personen) het gevoel dat er niet voldoende kennis aanwezig is van wat er in de showroom staat. Het was welliswaar een gebruikte auto (met bijna 3.000km) maar hij stond in de showroom en naar aanleiding van wat er op internet stond wist ik er meer van dan hij en vroeg ik mij af of iets goed vermeld was (de auto leek uitgebreider dan vermeld stond), en dat kon hij mij niet vertellen. We hebben de auto wel gekocht, maar meer omdat we zelf alles al uitgezocht hadden en ernaar gekeken hebben. :-) \r\nZelf gaf ik liever de voorkeur aan een andere verkoper die mij de vorige keer geholpen heeft, puur vanwege kennis en hoe hij dat brengt (niet op vriendelijkheid, die was dikke prima) :)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekende ervaring, vriendelijk en service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de buurt.\r\n\r\nGoede service\r\n\r\nVriendelijk en attent

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig ontvangen, duidelijke uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring beperkt zich tot de verkoopadviezen die ik van Marc Krol kreeg bij de aankoop van een gebruikte auto. Hoewel ik al enigzins de markt had verkend heeft hij me toch op een sublieme wijze naar de auto gevoerd die ik op het oog had. Als de auto in het gebruik en het onderhoud in de toekomst net zo uitpakt, ben ik blij dat ik weer een garage naast de deur heb.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Efficiënt geholpen op prettig persoonlijke wijze.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring . Wanneer er iets is (auto wilde niet starten 2 x) kwamen ze vlot bij mij thuis. Na de tweede keer, hielden ze zich goed aan de garantie voorwaarden en plaatsten ze een nieuwe accu\r\nWanneer ik de auto breng, zijn ze altijd bereid om mij thuis te brengen. Gelukkig is dit niet nodig want ik woon op loop afstand.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar zeer positief

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tot nu toe zeer goed, stuur deze vraag na de aflevering nog eens.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb al jaren een goede relatie met dit bedrijf

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf werk zijn in Heerenveen keurig geholpen met onze aangeschafte auto.\r\nDe auto volstaat prima en de service in Heerenveen is erg goed. De medewerkers zijn kundig en vriendelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De klantvriendelijkheid is goed.\r\nOp alle vragen kreeg ik een goed en duidelijk antwoord en advies\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, uitstekend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dicht bij mijn vertrouwde Ford garage ,plots de accu leeg, de snelle reactie en probleem oplossing .Ik laat mij dan ook vaak lovend uit over dit bedrijf ! ga zo door !
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1e bezoek goed ontvangen, alle tijd gekregen om auto\'s grondig te bekijken en met verschillende auto\'s proef gereden.\r\nOp de diverse vragen helder antwoord gekregen en heb op geen enkel moment het gevoel gehad een beslissing te \"moeten\" nemen.\r\nDoor de verkoper correct geholpen om tot een juiste keuze te komen omdat wij erg twijfelden tussen twee modellen.\r\nPunt van aandacht algemeen: wanneer de receptie/telefoniste een telefoongesprek door \"zet\" naar een ander toestel, en dit toestel niet opgenomen wordt, neem het gesprek dan terug laat het toestel niet eindeloos overgaan zoals mij is overkomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn goed als er wat is aan de auto dan helpen ze je als het kan directdat goed geregeld \r\nKeurig hoor

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Kattebos 148