goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf sinds vorig jaar wonen wij in Heerenveen maar één van de monteurs die in Heerenveen woont neemt voor onderhoud `s morgens onze auto mee en brengt hem in de namiddag keurig weer thuis.\r\nAfgelopen 12 maart is door een misverstand in tijd de auto niet meegenomen, maar na een telefoontje van mij werd de auto zonder probleem alsnog apart opgehaald. Klasse!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ford Gorredijk is gewoon fantastisch geweest in de aanschaf van onze nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke vriendelijk personeel, goede service, prijs kwaliteit helemaal prima.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een uitstekend bedrijf, technisch goed onderlegd. Een verbeterpunt zou nog kunnen zijn om concreter te zijn in de kosten qua werkloon/onderdelen. Nu wordt je nog wel eens verrast, onderdeelkosten worden wel gemeld, echter uurloon blijkt dan de uiteindelijke nota best omhoog te duwen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf best tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service en deskundigheid is goed het personeel is vriendelijk \r\nDe prijs/kwaliteit is goed

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, zakelijk, meedenkend.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alles volgens afspraak, de beurt en werkzaamheden, duidelijk toegelicht en controle lijst.\r\nvervangend vervoer was ook geregeld.\r\nkortom prima.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima en duidelijke afspraken, vervangende auto mee tijdens de kleine beurt van onze auto. Prima geregeld!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Filiaal in Joure heeft de uitstraling van een \'dorpsgarage\' in de meest positieve zin des woords. No nonsens, recht door zee. De filiaal manager die met zijn benen in de klei heeft gestaan en dus weet waar hij het over heeft; een schat aan ervaring. We hebben een hele mooie witte mondeo gekocht. Via via al goede referenties gehoord. Dit is wat je zoekt op het moment dat je een dealer binnen stapt. Alleen een verkoper met veel (sleutel) ervaring.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en helpen je direct.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend!!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben al 12 jaar klant, bij Autobedrijf Sutherland te Gorredijk\r\nhet voldoet mij prima.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, vriendelijk personeel en uitstekende manier van afhandeling van vragen, overleg goed mogelijk en snel bereikbaar. Veel mogelijkheden ook altijd, wordt meegedacht over mogelijkheden en dat is erg fijn! Heel erg tevreden en dus ook de reden dat ik vanuit Leeuwarden toch altijd voor Heerenveen blijf kiezen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf positief en behulpzaam
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer sympathieke behandeling en goede service

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In de afgelopen jaren neb ik zeer goede ervaringen opgedaan bij deze locatie. Over personeel, medewerking en meedenken ben ik dan ook zeer te spreken.\r\n\r\nDesalniettemin heeft het laatste bezoek me een beetje met een naar gevoel achter gelaten. Ik vind de prijzen die nu gehanteerd worden buiten proporties. \r\nIk ben erg zuinig op mijn auto en deze kwam dan ook prima door de beurt, alleen de remvloeistof is vervangen.\r\n\r\nDesondanks moest ik 380 euro afrekenen. Ik ben er inmiddels achter dat dat de \"gewone\" Ford prijzen zijn dus ik verwijt deze vestiging en/of de medewerkers niets, maar het maakt wel dat ik twijfel of ik voor vervolgbeurten nog wel naar ford wil. Nog geen 2 uur werk, geen problemen en dan 320 euro alleen aan kosten voor de controle? \r\nIk vind het nogal wat! \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben altijd tevreden over dit bedrijf aardige mensen . Ze staan altijd voor je klaar.En je wordt meestal gelijk geholpen \r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed , prima service ,klant vriendelijk

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik word steeds goed en op zeer korte termijn geholpen. Meestal kan ik dezelfde of de volgende dag na mijn telefoontje terecht.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TRANSIT AANGELEVERD WAAR EEN ANDERE COMPUTER IN GEZET MOETS WORDEN SOFTWARE ZOU WORDEN OVERGEZET IS NIET GELUKT .
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Kattebos 148