goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een vervelende ervaring en valse belofte die mij gedaan is door persoon X (noem even geen namen) toch (mede omdat niet anders kon) de auto laten repareren.\r\nToen ik de auto weer op kon komen halen nadat hij weer gerepareerd was, was de bewuste persoon X niet aanwezig.\r\nPersoon Y die wel aanwezig was, die was ook niet tevreden over de valse belofte die mij gedaan was door persoon X, maar heeft het keurig netjes en goed opgelost. Daardoor uiteindelijk toch nog tevreden weer weg gegaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je word goed en vakkundig geholpen. Top voor dit bedrijf.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima mensen, prima service. Aanbevolen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief; op de dag dat we op vakantie zouden, belanden we bij de garage, hier kregen we direct vervangend vervoer voor de vakantie en de auto is gedurende de vakantie gerepareerd

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ervaring met bedrijf goed.\r\nErvaring met Ford Mondeo: Kwaliteit matig; dat binnen 4 jaar al distributie riem vervangen dient te worden (veel eerder dan in instructieboekje is aangegeven!) en de stuurkogels versleten zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service. Wel erg duur. Bij aanbevelen ja ingevuld. Dit geldt alleen voor de service. De kosten voor onderhoud zijn m.I. veel te hoog.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerste Ford gekocht en meteen een fijn gevoel bij. Goed in overleg de mogelijkheden besproken om onze occasion te kopen en de oude auto te verkopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik werd prettig behandeld en men stond direct voor mij klaar om mij even weg te brengen naar mijn werkadres.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wordt altijd uitstekend geholpen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoals altijd weer goed geholpen, vriendelijk te woord gestaan en onderhoud naar tevredenheid gedaan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Rustig, beleeft, Prettige communicatie. Hoge kennis van techniek en zaken

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst, vlotte service!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontzettend klantvriendelijk! In de toekomst komen wij graag weer bij hen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn over Gorredijk zeer tevreden. keurige behandeling nette inruilprijs. keurige aflevering. NB: in drachten komen wij nooit meer. daar is mijn vrouw zeer slecht door 1 van de verkopers behandeld. wij hebben begin juni hier een klacht ingediend bij heerenveen. hier is nooit op terug gekomen. onderstaand gaat puur over de vestiging in gorredijk.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen