voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het betrof een reparatie aan airco installatie.1e stap: inspectie\r\n2e stap (4 dagen later): reparatie (ca. 1 uur) Derhalve waren 2 bezoeken aan garage Drachten noodzakelijk. Combinatie van de 2 stappen had ik erg op prijs gesteld. Het is mij onduidelijk waarom ik voor deze enquête akkoord moet gaan met voorwaarden en disclamer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt vriendelijk en geduldig te woord gestaan. En onderhoud en reparaties worden prima uitgevoerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nette behandeling. Afspraken worden nagekomen. Overleg i.v.m. eventuele extra reparaties. Betrouwbaar.
  • Reden bezoek Andere reden

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service, correcte ontvangst en klantvriendelijk.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een servicebeurt waren mijn sloten van mijn ford focus van slag. Ben terug gegaan, maar ze konden het niet verhelpen en wisten ook niet hoe het kwam. Ben het toen zelf maar uit gaan zoeken. Blijkt het op pag 30 van het instructieboekje te staan. Onbegrijpelijk dat een garage dit niet weet.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed altijd tijd en behulpzaam

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nvlot en accuraat geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Loyaliteit voor klanten staat hoog aangeschreven.\r\nSnelle servicevoor een goede prijs

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel attend om tijdig je op de hoogte te houden voor de aanstaande onderhoudsbeurt.

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Om vertrouwd op vakantie te gaan kochten wij een mondeo, de airco was kapot maar kon worden gerepareerd. Het was slechts een kwestie van bijvullen volgens de monteur. De dag erna op vakantie en na een rit door Duitsland kwamen wij in Frankrijk met een uitvallende airco aan de kant te staan. Aircopomp kapot waardoor de multi riem brak. Dit was op donderdag de 16e. Heb het direct gemeld bij Sutherland en tot nu toe geen enkele reactie ontvangen. We zitten inmiddels vanaf donderdag vast in besancon ( het is nu maandag de 20 e) en we hebben nog geen idee Holland het gaat duren. Het ligt in handen van ford Assistence en de lokale garage. Ik neem het ford Sutherland erg kwalijk dat ze niet hebben gereageerd en dat de reparatie niet naar behoren is uitgevoerd. Ik kom hier zeker op terug!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer snelle en deskundige service. Ik ben erg klantvriendelijk geholpen en zou zeker terugkomen bij dit bedrijf.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Grote beurt voor de auto waar meteen de voorbanden zijn vervangen. Echter voor de storingen in de auto waarvoor ik eigenlijk kwam is niet direct een oplossing voor gekomen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Op zich zijn de ervaringen positief. Het maken van de afspraak verloopt flexibel. En er wordt conform de afspraken gewerkt.\r\nHelaas is de rekening niet gespecificeerd maar staat er slechts 1 eindbedrag. \r\nVorig jaar was het bedrag voor de jaarlijks beurt € 156 excl. btw. Dit jaar € 227 met daarbij als extra: 1,0 ruitenreiniger plus 1,0 milieubijdrage. Achteraf vind ik dit verschil wel erg groot!
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je word goed geholpen. afspraken worden nagekomen,\r\nonderdelen kunnen iets scherper geprijsd naar mijn mening, Als je groot inkoopt, kan de klant daar ook van profiteren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alleen maar goede ervaringen. Prettige sfeer en goede service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd vriendelijk en bereid om vragen te beantwoorden. Daarbij komt een meer dan uitstekende service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg vriendelijk ontvangen, lekker informeel...daar hou ik van...\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goed!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf klant vriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik had een afspraak, kon direct aan de koffie. Vriendelijk personeel.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima ervaringen
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Kattebos 148