perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik word altijd gastvrij ontvangen met bijbehorende koffie en vriendelijk gesprek, meestal over ford \r\nDe auto is weer keurig afgeleverd en ik rij tevreden verder mijn fijn rijdende auto
  • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Service N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vakkundig advies bij het zoeken naar een gebruikte auto

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondehandelen over de prijs is wat lastig, maar dat schijnt in andere garage bedrijven ook voor te komen. Verder uitstekend en vol vertrouwen behandeld.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt altijd prima geholpen. Uitstekende service! Helaas was het (voorlopig) mijn laatste bezoek in verband met nieuwe leaseauto (lagere bijtelling, Peugeot 308).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vanuit Hilversum naar Gorredijk waarom ? Informatie gesprek over de gebruikte Ford Focus was gewoon goed geen opdringerigheid.\r\nBij het bekijken van de auto alle tijd en geduld. Gewoon wat minder druk op de ketel dan in onze omgeving. Daarbij een goede prijs overeengekomen en een week later de auto kunnen ophalen na een service beurt en bandenwissel. Geholpen door Gerben Jansen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct,behulpzaam en vriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service en hele goede contacten met de klant !\r\n Tijdens mijn verblijf in het ziekenhuis werd de auto voor onderhoud,gehaald en gebracht (klasse)

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik word altijd prima en correct geholpen door dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Net een week in het bezit van een nieuwe gebruikte occasion, moest er wel wat lang op wachten ivm spuitwerk, maar als je er op wacht duren 3 weken wel lang. Ook vind ik de afleveringskosten aan de hoge kant, €795,-, bij andere Ford dealers kost dat ca €495,-. \r\nVerder wel erg vriendelijk en vakkundig te woord gestaan, en volop keuze.\r\nBen erg blij met mijn (bijna) nieuwe Fiesta.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf. Duidelijk, correct en volgens afspraak

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben erg tevreden, klatvriendelijk en meedenkend

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een auto gekocht en zijn tot nog toe tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en vlot geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima te woord gestaan en mogelijkheid voor onderhandeling\r\nAflevering van de auto was rommelig. Maar later alles netjes opgelost

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als je na een proefrit aangeeft dat de motor niet lekker loopt, en men zegt dan dat hier bij de afleverbeurt naar gekeken wordt, dan verwacht je dat ze dat ook doen. Niet dus. Tevens vergeten ze om de auto APK te keuren, wat wel de bedoeling was. Kan gebeuren, maar komt wel een slordig over. Ook een beetje de indruk gekregen dat bij het afleveren van de auto de verkoper opeens veel haast had (voetbalwedstrijd Nederlands elftal zien?) want een kleine uitleg over de auto kon er niet vanaf. En dan helpt het Duitse instructieboek die bij de auto zit ook niet echt. Gelukkig zijn op de site van Ford zelf de handleidingen ook te downloaden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct en kundig bedrijf goede service.\r\nlocatie Drachten.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen