voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De eerste 20000 km zaten er in de auto alweer op, dus tijd voor een beurt. In de loop van de dag werd ik gebeld met de mededeling dat de remblokken vernieuwd moesten worden. Dat vond ik vreemd, omdat bij de aflevering dit onderdeel goed zou worden bekeken en worden vervangen. Ik heb aangegeven dat ik het raar vond dat er dan ook geen nieuwe blokken op waren gezet, terwijl dit wel was afgesproken. Gelukkig zijn er alsnog kosteloos nieuwe remblokken opgezet. Maar ik blijf het een rare gewaarwording vinden.\r\n\r\nDaarnaast kreeg na een aantal ritten in de auto (in het begin na aanschaf) de melding dat de auto een servicebeurt nodig had, terwijl dit bij aflevering was gedaan. Blijkt dat de serviceinterval niet was gereset. Dit mocht ik via aanwijzing van degene aan de lijn zelf thuis doen. \r\n\r\nDe verkoper waar we zaken mee hebben gedaan was heel erg prettig om zaken mee te doen. Maar de puntjes hierboven geven me wel een ander beeld van de gang van zaken bij deze vestiging, dit had ik niet verwacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig bedrijf. Aangename, persoonlijke benadering: je bent\r\ngeen nummer! Passende afspraak maken is nooit een probleem.\r\nAuto wordt altijd vlot en netjes behandeld, met persoonlijke wensen\r\nwordt soepel rekening gehouden.\r\nKortom: een prima garage, ik kon geen betere wensen!\r\n
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top.\r\nKorte lijnen.\r\nSuper persoonlijk en klantgericht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zowel bij de vorige als de laatste aankoop, erg vriendelijk en erg goede service.\r\ntot nu toe een grote aanrader.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Keurig net bedrijf, kom er al jaren. Je wordt snel geholpen en als er een kleinigheid is , proberen ze je tussendoor te helpen...
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al vele jaren goede ervaringen. Blijven daarom bij ongewijzigde situatie FORD rijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Servicebeurt OK uitgevoerd (wel redelijk duur). Had 1 klacht dat dagrijverlichting niet goed werkt (dagrijverlichting rechtsvoor gaat niet altijd aan). Oorzaak is niet gevonden maar dagrijverlichting werkt nog steeds niet goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ter zaken kundig , gastvrij, luisterend oor, meedenkend, niet het \'standaard\' type verkoper wat direct afschrikt, geeft betrouwbaar gevoel.\r\n

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vind het correct dat we gebeld werden toen de beurt wat hoger viel.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben wel tevreden over de geleverde diensten.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor ons de tweede nieuwe auto gekocht bij Sutherland Drachten .Natuurlijk hebben ook wij links en rechts wat om ons heen gekeken voor tot een aankoop over te gaan. De service en het fijne persoonlijk contact wat we bij onze eerste nieuwe auto hadden was er nu weer . Het meedenken en oplossingen zoeken naar de wensen van ons waren super te noemen. Dank u voor .
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed vriendelijk en kordaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geen klachten, wordt goed en correct behandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kan niks anders zeggen dat de service uitstekend is van dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer goed, auto stond in drachten te koop is naar Joure gehaald om te kunnen bekijken en kon daar ook gekocht worden. Goede service. Handig dat alle auto\'s van de vestigingen in 1 overzicht staat. meer keuze.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben zeer prettig geholpen.\r\nEn er werd tijd voor mij genomen om alles keurig af te handelen.\r\nOok goede uitleg bij specificatie van de rekening. Waarom etc.\r\nOok ben ik tijdens de controle gebeld om te vragen of er bepaalde handelingen uitgevoerd konden worden dit i.v.m. de kosten.\r\n\r\n

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen