Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Op internet een Ford Mondeo bij Sutherland Drachten gezien die mij aan sprak. Gebeld en afspraak gemaakt om de auto te bezichtigen. Mooie auto! Helaas bleek er enig schimmel aanwezig op de bekleding van de achterbank en op de gordels. Daar schrok ik wel even van. Ook de verkoper. Hij had er een plausibel verhaal bij (schoonmaak niet tot in detail gecheckt. De auto was te nat \'weg gezet\'). In middenconsole bleek, tijdens de proefrit, afgeknipte nagels aanwezig. Ai! Dit waren de enige minpuntjes. Ik mocht de auto zelfs meenemen naar mijn huis om hem daar te laten zien aan vrouw en zoon. Vertrouwen dus. Top! Dit heb ik niet gedaan, maar ben de week erop met hen naar Drachten gegaan. Helaas kwamen wij, echtelieden, er nog niet samen uit. Een week later zijn zoon en papa de auto gaan kopen. Paar nieuwe banden waren al na de 1e proefrit gemonteerd. Prima contact en ook nadien vlot per mail. Zeker een pluspunt! Misschien ben ik heel precies, maar ik vind wel dat de verkoper tijdens het bezoek van de klant al zijn aandacht bij die klant moet houden. Ook al is die klant (te?) kritisch, twijfelend of dat er een nieuwe klant binnen loopt. Ik ben hier eerlijk in (achteraf). De auto was trouwens prima schoon bij verkoop en schimmel is niet terug gekomen. Ik voel mij een koning te rijk met deze bijzonder luxe Mondeo. En wat ook een geweldige audio-installatie! Ik zeg; ga eens kijken bij Sutherland Drachten en kijk naar de prima prijs - kwaliteit verhouding. Service is prima! Ondanks de hier beschreven \'slechte start\'.