• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettige verkoper van de occasion.\r\nGeen verkoop praatjes, stevige verkoper met een kort maar duidelijk verhaal over de auto.\r\n

• Deskundigheid N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring bij het kopen van de auto.\r\nNa een bandenwissel (winter -> zomer) terug moeten gaan, omdat lampje van bandenspanning aan ging. \r\nNa de eerste beurt terug moeten gaan, omdat olielampje ging branden.\r\nBeide keren schijnt er iets aan de noordcomputer vergeten te zijn.\r\nDe laatste keer geen probleem. Groot pluspunt is de leenauto die ik zonder kosten meekreeg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige en vriendelijke verkoper, denkt mee met de klant.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alweer prima geholpen!,

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst, goede service en vakkundig personeel. Je wordt gebeld als de auto klaar is en ook op de hoogte gehouden van de onverwachte kosten.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf alles zeer correct.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We worden altijd keurig klant vriendelijk geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Spiegel stuk. Via fotos met Jan Heida geconcludeerd dat zo\'n beetje alle onderdelen van de spiegel stuk zijn. Bestelling nieuwe spiegel via Jan geregeld en week later alles gemonteerd en tegelijk zomer banden laten plaatsen en balanceren. Communicatie met garage (Jan) loopt erg goed, wordt mee gedacht vwb oplossingen. \r\n\r\nPrijs spiegel is aan hoge kant, maar dat zal tegenwoordig met alle fratsen die erop zitten (verwarming, lichten, motortje etc.) waarschijnlijk standaard zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onderhoudsbeurt vlot gepland via Internet en, voor zover ik kan beoordelen, goed uitgevoerd.\r\nMinder positief ben ik over de prijs. € 16,48 ex btw voor een liter olie is wel heel erg duur. Stel voor dat ik de volgende keer mijn eigen olie meeneem.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf meestal prima, deze laatste keer liep het niet helemaal zoals we (jullie en ik) verwacht hadden, maar er wordt aan gewerkt door jullie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf We zijn erg netjes behandeld en de deskundigheid van bauke was erg goed. Wat wel opviel was dat er Na aflevering onder de bijrijdersstoel een half opgegeten kaiserbroodje lag . Jammer. Maar dit hebben we al vaker mee gemaakt. Wat betreft de oplossing met de voorband , niets dan lof , dit is keurig opgelost. Ook viel op dat jullie erg veel aanbod hadden , meer dan een gemiddelde forddealer , dat is prijzenswaardig. Wat de uitstraling van het bedrijf betreft , een flinke schoonmaakbeurt en schilderbeurt aan de buitenkant zou geen kwaad kunnen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Aangezien we de auto geen dag kunnen missen was gevraagd voor een snelle afhandeling van de beurt. En dat is prima gelukt.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik werd heel snel en adequaat geholpen door de meneer van de balie. Er was iets mis met de remmen. Meteen de volgende dag gerepareerd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer goede ervaring. Deskundig, adviserend en behulpzaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, zoals altijd. Duurder iets langer dan ik dacht maar geen punt want ik had het niet meer specifiek gevraagd. Ben blij dat mijn ford ka mij na 10 jaar nog steeds niet in de steek laat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf met ouderwetse bedrijfsfilesofie: De klant is koning.\r\nAls het tegen zit , de klant op de hoogte houden. Niet zeuren en prijs is prijs!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is de derde auto die wij kopen bij Sutherland, er heerst een hele no nonsens sfeer. De verkopers zijn vriendelijk en behulpzaam en niet opdringerig. Wij hebben, ook bij werkplaatsbezoek, altijd een goed gevoel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, maar ik krijg over 1 bezoek wel 2 vragenlijsten, gelieve dit te stoppen, heb ik klachten dan overleg ik dat wel met jullie.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke personeel,die je altijd helpen en adviseren en luisteren naar de klant.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt er altijd correct en vriendelijk behandeld.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen