goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijke en eerlijke verkoper die ons in Wolvega een Opel Vectra 1.8 heeft verkocht. Hopelijk beleven wij jaren rijplezier aan deze mooie auto

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal top
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs onderhoud laten uitvoeren waarbij wat onduidelijkheid onstond vwb de europese wegenwachtservice die ford biedt, dit is naar tevredenheid ter plekke opgelost. Ondanks dat de auto brandschoon gebracht was werd ie toch nog een keer gewassen. Ik had de factuur niet goed bekeken en dacht dat ik geen specificatie had van het uitgevoerde werk, ik had daarover een opmerking en dhr Sutherland heeft me persoonlijk gecontacteerd en de factuur nogmaals toegestuurd. Hij had gelijk want de factuur was wel degelijk gespecificeerd. Op deze manier voel je je als klant toch wel degelijk serieus genomen door deze ford dealer.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt goed geholpen. Aardig personeel

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het navigatie systeem viel me af, al meer dan vier jaar is er een rotonde op de kruising bij de afslag Haskerhorne, Vegelinsoord, die werd niet herkend, een beetje een afknapper, verder heb ik er nog weinig mee gedaan, dus dat is afwachten, hij rijdt wel lekker

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlotte bediening en goede service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geïnformeerd over de andere auto en zeer klantvriendelijk.\r\nOok hadden wij de auto eerder dan verwacht.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het laat wel eens wat te wensen over. \r\n

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, goed overleg, goede service, ik ben super tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ford Sutherland is ‘gewoon’ heel goed, prettig contact en sfeer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst, duidelijke antwoorden op onze vragen, gemaakte afspraken nagekomen, zoals Nieuwe APK, werkende airco, accu omruilen \"oude\" auto, omdat deze nog maar een maand oud was!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Altijd overleg als er onverwachte dingen zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf door mijn aanbeveling zijn een familielid over op de ford en ook een kennis.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nieuwe chef werkplaats. Beetje onzeker. Voelt nog niet vertrouwd. Wilde een prijsopgave voor schade, bleek bij afhalen auto slechts een klein deel van de schade gerekend te zijn, omdat het niet goed beoordeeld was !!!\r\nNu van schadebedrijf offerte gehad, maar dit is een raming !! Ik wil weten wat het kost zonder achteraf verrekening. Is ook heel moeilijk als je offreert aan de hand van foto\'s via telefoon. Beetje amateuristisch.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb prima en zeer prettige ervaringen met dit bedrijf

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf VOORLOPIG OORDEEL, AUTO MOET NOG TERUG NAAR GARAGE VOOR HERSTEL VAN ENIGE GARANTIE ZAKEN, NA AFDOENING HIERVAN KAN PAS DEFINITIEF OORDEEL GEGEVEN WORDEN

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onderhoud na 1 jaar na aanschaf van de auto

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen