goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede koop/verkoop van onze auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf de prijs zou een volle tank benzine zijn . wanneer krijg ik daar bericht van ?
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geweldige service! Ik word altijd vriendelijk en snel geholpen, zelfs als mijn Ford Ka onverwacht binnen een dag een APK moet hebben. Heel tevreden dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed geholpen. Door de auto iets langer te houden, hebben ze alles in een keer kunnen verhelpen en kwam mijn auto weer door de APK. \r\n\r\nNog wel een puntje van aandacht, deze mail is gericht aan de heer, dit moet mevrouw zijn, de heer Weergang (mijn vader) is nl vorig jaar januari overleden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben prima geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik kom zeker 10 jaar voor onderhoud van mijn auto bij Ford Suterland.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een niet te beschrijven ervaring gehad samen met de vestiging Heerenveen, daar zijn we samen goed uitgekomen. Compliment aan werkplaats receptie / monteurs en verkoper Wout. We zouden er eens een barbecue tegenaan moeten gooien op kosten van Ford Sutherland.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke afspraken. Ondanks de tijdsdruk alles op tijd geregeld. Mis alleen nog een overzicht van de werkzaamheden (grote beurt) die bij levering van de aangeschafte auto werd verricht. Men heeft mij verzekerd dat dit overzicht nog per mail zal worden nagestuurd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eerlijk verhaal over de auto.\r\nAuto netjes afgeleverd (nog een nieuwe accu ingekomen omdat de auto niet wilde starten).\r\nEen verkoper die alle tijd voor je neemt, ondanks \r\ndat hij alleen in het bedrijf aanwezig was en er \r\nmeer mensen waren die een proefrit wilden maken.\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service dikke pluim netjes en begripvol kortom aanrader

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goede ervaring! Er is goed meegedacht over verschillende oplossingen, top service!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd goed
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

zeer slecht, onaanvaardbaar

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een nieuwe auto gekocht bij Sutherland in Drachten, maar toen wij bij het bedrijf kwamen met een paar aandachtspunten, werden we naar een ander filiaal verwezen.(Heerenveen zelfde eigenaar). Super slecht heeft een kennis van ons ook gehad. Wij worden niet netjes behandeld. Noooit aanbevelen. Probleem is nog niet opgelost en wij voelen ons er niet prettig bij.\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn auto voor onderhoud beurt aangemeld, 3e jaars beurt, datum vast gesteld , over het tijd stip was naderhand enige verwarring (hoe laat aanwezig zijn)\r\nen later werd ik nog gebeld, dat de remolie ook vervangen moest worden. dit had naar mijn idee ook direct gekund toen ik mijn auto aanmeldde. \r\n\r\nvolgende keer iets meer duidelijkheid\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed fijn om daar je auto heen te brengen voor onderhoud

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Positieve benadering, klantvriendelijk en flexibel. Keurig geholpen en blij met mijn nieuwe auto. Alles is goed besproken en opgelost. Tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig. Goede service. Actief meegedacht en meegewerkt aan een passende logistieke oplossing: De Ford Transit Connect. Inmiddels is deze aangeschaft bij Ford Drachten.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf altijd gezellig en goed

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen