prima, uitstekende service

prima en snel geholpen

Uitstekende vakkundige en klantvriendelijke ervaring

Zeer prettig ervaren, verkoper nam ruimschoots de tijd voor een goede uiteenzetting van de te kopen auto er was ruimte voor onderhandeling over de in te ruilen auto alles bij elkaar gaf het een zeer goed gevoel en vertrouwd

Goed en netjes werk geleverd

Zelf onderdelen geleverd door Ford Sutherland gemonteerd dik in orde!

Vlak voor mijn vakantie hoopte ik nog een kleine beurt in te kunnen plannen, maar het tijdsbestek was te kort. Gelukkig hebben ze mijn auto nog wel voor de vakantiecheck in kunnen plannen, zodat ik met een gerust hart op auto vakantie kon gaan.

Tevreden

Onderhoud naar tevredenheid uitgevoerd

Teleurstellend

Afspraken niet nagekomen. Auto nog maar 9 maanden in bezit en bij de eerste de beste beurt direct een dikke rekening.

Betrouwbare en prettige service

Vanaf het moment van het maken van een afspraak tot het weer ophalen van de auto presenteren de medewerkers van Sutherland Leeuwarden zich deskundig en klantvriendelijk!

slecht

slecht

fijne ontvangst en onderhandeling

ondanks dat eerdere pogingen mislukt zijn, is het deze keer wel gelukt om een auto aan te schaffen. ford sutherland is altijd heel scherp op internet met zijn prijzen en heeft altijd dan ook nog voldoende keuze. er is mij een mooie nieuwe ford puma verkocht en uiteindelijk is mijn inruil puma voor een hele nette prijs ingeruild, ik kijk uit naar de aflevering, heb er zin in.

Wij zijn zeer te spreken over Sutherland Drachten.

Sinds wij een nieuwe Ford camper hebben zijn wij klant bij Sutherland Drachten , het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. de afspraken die gemaakt worden komen ze correct na zelfs toen bleek dat onze camper te breed was voor de remmentest bank, dit werd gelijk geregeld bij een collega bedrijf. Top dus.

Snelle service

Snelle service

Skecht

Olie verversen 600.euro Specificatie niet mogelijk. Bij wet verplicht. Zaterdag nog even prijs opgevraagd bij garage hier ongeveer 200 euro. Goede auto maar de rest valt onder diefstal

Ik ben keurig geholpen

Goed geholpen, prima communicatie.

Prima garage

Snelle en correcte wijze van communiceren. Duidelijke afspraken en uitleg.

Accu was kapot en deze kon na tussenkomst ANWB, gelijk worden vervangen.

Professioneel en vriendelijk

Ik kom al jaren bij Sutherland en de service is in orde.

prima geholpen, goede service.

Gastvrij en eerlijk

Wij komen altijd erg graag bij Sutherland Drachten. En ook de andere vestigingen geven ons een welkom gevoel. In Drachten worden we altijd gastvrij onthaald en ze nemen altijd alle tijd. Geven goed advies en bieden eerlijk.

Goed en vriendelijk personeel

Heb 3 weken geleden een auto gekocht bij deze dealer goede service en goed personeel die de tijd neemt voor je ook al waren zo opdat moment met zijn 2tjes ivm ziekte en dat op de drukste dag van de week. Ze namen echt de tijd voor je.

Uiteindelijk goed geholpen

Wat verwarring over de te bestellen nieuwe banden en daarvoor toestemming nodig van de Leasemaatschappij. Verwacht teruggebeld te worden zelfde dag, zelf gebeld en volgende dag wel teruggebeld. Maar moest s'middags nog een keer terug komen voor het meten van het bandenprofiel. Had volgens mij dag daarvoor ook gekund. Maar verder prima en altijd vriendelijk te woord gestaan en de service prima.

prima geholpen

prettige ervaring ,ik zie uit naar de verdere afhandeling,

Zeer goed.

Professioneel bedrijf. Goede service. Goed geholpen met tijdelijke vervoer.

Moest 2x terug komen voor dezelfde reparatie

Heel verhaal

Duur

Gezien het bedrag mag een ritje door de wasstraat er wel tegenover staan.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen