Snel geholpen. Kritiek op specificatie rekening.

Goed, behalve inzicht in kosten onderdeel en afzonderlijk arbeidsloon.

Erg goed en vlot

Super snel en vriendelijk geholpen

Matig tot slechte service

Ik heb de auto (Ford Mondeo vignale) vanaf 18 juni in mijn bezit maar ik wacht nog steeds op de definitieve aflevering. Bij de aankoop heb ik aangegeven dat er een paar dingen aan de auto moest worden gerepareerd, zoals bijvoorbeeld de navigatie die niet goed werkt en feitelijk onbruikbaar is in deze staat. Ik ben inmiddels al vier keer in de werkplaats geweest en de auto is nog steeds niet klaar De eerste keer dat ik in de werkplaats kwam voor de afleveringsbeurt waren er 3 monteurs ziek ( had ook wel met een belletje gekund )dus moest er een nieuwe afspraak worden gemaakt en dat werd 2 weken later. De tweede keer waren er bepaalde reparaties die ik aangegeven had niet uitgevoerd terwijl de auto er al vanaf 8 uur s'morgens was dus moest er weer een nieuwe afspraak worden gemaakt. Bij de derde afspraak waren de meeste reparaties uitgevoerd behalve de navigatie die geüpdate moest worden en de tweede sleutel die men besteld had maar nog niet aanwezig was,terwijl deze allang aanwezig had kunnen zijn omdat de verkoper deze al had besteld bij het ophalen van de auto op 18 juni. Bij de vierde afspraak kon ik mijn 2 de sleutel ophalen en de vijfde afspraak voor de update van de navigatie staat gepland begin september. Al met al heeft het straks bijna 2,5 maand geduurd om een auto af te leveren. Met vriendelijke groeten. H.A.Hendrikx

goed en vertrouwd

Wij zijn al jaren voor onderhoud van onze focus bij Sutherland Drachten. Mocht er iets bijzonders zijn wordt er altijd contact op genomen. Het geeft ons een goed en vertrouwd gevoel.

Zeer goede service en klantvriendelijk

We worden altijd zeer correct en klantvriendelijk geholpen bij Sutherland. Nu ook deze keer weer keurig en vriendelijk geholpen.

Zeer goede uitleg gehad

Als zeer prettig

heel goed

snel en goed geholpen

Zeer content met de afhandeling, netjes op de hoogte gehouden over de voortgang

Ondanks de drukte toch nog een afspraak kunnen maken voor een grote beurt en APK. Zeer tevreden....

Zeer goed klant vriendelijk

Duidelijk, soepel en vriendelijk verzorgd

Auto werd na 226000 km terug geroepen voor remleidingen. Zoals gebruikelijk verliep alles weer op rolletjes.

Spontane en behulpzame mensen werken bij sutherland

Zie beneden

Geweldig bedrijf,uitstekende SERVICE

Goede nazorg

Een onverwacht forse reparatie aan onze ford custom camper werd in goed overleg uitgevoerd. De drukte maakte een wachttijd onvermijdelijk, maar er werd zo goed mogelijk rekening gehouden met onze vakantieplannen. Helaas was er na onze korte vakantie meteen een nieuwe storing. Hoewel er geen relatie was met de recente reparatie is deze storing met voorrang en coulance uitgevoerd, zodat onze volgende plannen niet in gevaar kwamen. Bovendien was er nog een telefonische followup de volgende week.

Goed geholpen bij de receptie

Goede uitleg gegeven

Zeer tevreden met de gedane reparatie

Op korte termijn een afspraak kunnen maken. Afgesproken telefonisch contact over de werkzaamheden, die gedaan moesten worden. Prima resultaat! Dank voor de prettige samenwerking!

perfect

was goed genoeg

Prima garage

Prima, ook met het halen en brengen van de auto!

Vriendelijk personeel

Helaas was de auto bij aflevering niet geheel goed nagekeken moet nog een keer extra terug komen

Goede ervaringen

Goede ervaring geen klachren

netjes werken, en duidelijkheid

Alles netjes afgewerkt, nieuwe deurrubbers. Licht stuk, overleg, en komen er wel uit. Fijn gevoel dat je auto in goede handen is. Zijn al hele tijd bij deze garage. Het is druk, maar ze staan je altijd te woord. En willen graag adviseren, of helpen.

Klant vriendelijk

Klant vriendelijk en konden meteen terecht..

Je wordt goed geholpen en je wordt gebeld als er wat meer aan de hand is.

Kan beter

Toen ik de auto kocht vriendelijk ontvangen, toen ik de auto bracht omdat er wat mee was ging dit heel anders. Verder vind ik het gek dat ik als ik een auto koop na 100 km al moet tanken. Klachten zijn niet helemaal opgelost na laatste reparatie. Neem daar nog contact over op

Direct geholpen tot mijn volle tevredenheid

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen