goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne en vriendelijke ontvangst bij de receptie goede uitleg over de beurt prijs. Een kleine reparatie is vaak service, bij mij een rubberdeurstripje even vastplakken.\r\nBelletje als de autoklaar is en als er iets in een beurt niet hoeft worden gedaan dan rekenen ze dat over het algemeen niet mee. Top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf \r\nErg goed! Bernard ontving ons hartelijk, maakte tijd en kwam met deskundig advies voor ons. Hij luisterde erg goed naar onze wensen en we hebben twee prachtige auto’s inmiddels die precies bij ins passen. Verder vind ik de service en de hartelijkheid van een ieder die daar werkt echt geweldig. Opvallend voor ons om te ervaren was dat men elkaar daar complimenten geeft, ook waar de klant bij is. Mooi bedrijf, fijne service, een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige en vriendelijk personeel, behulpzaam.\r\nReparatie en service correct uitgevoerd!\r\nVervangend vervoer aangeboden en gebruik van gemaakt.

• Service N.v.t.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Adequaat geholpen zowel bij receptie als bij onderhoud auto.\r\n\"breng\" en \"haal\"service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben goede ervaringen met autobedrijf Sutherland. Service is uitstekend!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd mooi op tijd en even bellen als het klaar is. Video had voor mij geen meerwaarde; er wordt op gezegd dat er een lampje brandt, maar dat had ik zelf ook wel gezien.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gewoon, geen air , gewoon vriendeliijk , goede tekst en uitleg bij aankoop. En niet moeilijk in omgang , kort om kom nog wel ern keer terug.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sutherland Joure is een goede garage met kundig personeel.\r\nDe communicatie kan iets beter.\r\nZorgen voor adequate service.\r\nKan de garage aanbevelen.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk inmiddels 23 jaar klant en diverse auto’s gekocht \r\nNu vrij recent een mooie Volvo aangeschaft zaten wat kleine problemen in ook dat hebben de monteurs prima opgelost !
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ford gorredijk. Altijd prima service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed...auto heeft onderhoud gehad en kreeg een nette auto mee van de garage die dag

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Makkelijk een afspraak te maken op een dag die mij ook goed past. Vriendelijk personeel en ook de service was goed.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Telefonisch netjes te woord gestaan. Bij afspraak voor proefrit stond de auto al klaar. Tijdens het kopen een lekkere kop koffie ontvangen. Keurig geregeld allemaal.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vooraf duidelijk aan gegeven waar extra aandacht aan moet worden gegeven. Deze punten zijn naar behoren uitgevoerd. Duidelijke terugkoppeling van de staat van de auto. De video van de onderzijde auto levert een extra beeld op, waarmee kan worden aangetoond wat en of er iets gerepareerd moet worden.\r\nDe kosten waren van te voren bekend en ook als zodanig opgevoerd.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en informeert en uiterst klantvriendelijk geholpen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed, eerlijk en een luisterend oor

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen