goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een auto gekocht, goede service en vriendelijk personeel.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Correct, zakelijke benadering, deskundig, denken mee.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie service. Goed geholpen en probleem weer snel en deskundig opgelost. Vriendelijk personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed vriendelijk
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf jammer genoeg geen oplossing voor probleem met sneleheidsmeter

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf deskundig, net en vriendelijk bedrijf, goede service ( leenauto mee) er wordt gebeld over extra kosten die gemaakt moeten worden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en eerlijke behandeling

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nu 7 jaar klant en altijd uitstekend geholpen

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was reparatie/update i.vm. met mogelijke problemen met de koppeling. Was een terugroepaktie. Is volgens mij goed uitgevoerd, had echter geen problemen, dus moeilijk te beoordelen. Alleen werkt nu de versnellingsbak indicatie niet goed meer.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kleine vestiging maar grote service super. Onze focus St is in goede handen daar.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goede service werd gebeld over de apk keuring en wat er aan de auto moest worden gedaan

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst en prettig geholpen bij vestiging in Drachten. Auto was voor kleine beurt. Had een terug roep actie brief ontvangen maar deze stond niet in registratie bij dealer. Dus niet uitgevoerd. Verder zeer tevreden over gehele service.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer correct en klantvriendelijk geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf gewoon een super garage met goed personeel en kwalificatie

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Naar tevredenheid geholpen. Nog wat aanvullende opmerkingen.\r\nDe auto bleek gewassen te zijn . Heel mooi, maar als dit een prijsverhogend effect heeft, vind ik het niet juist dat het ongevraagd gedaan wordt.\r\nBij het opvragen van de beurtprijs is correct gehandeld door de eerder opgegeven prijs te handhaven. \r\nWel had ik het juister gevonden als er van te voren aangegeven wordt, zonder dat je er naar hoeft te vragen, dat het gebruikelijk is dat er met die km stand de remolie meestal vervangen wordt, zodat de prijs van de totale beurt zoveel € kost. Nu is er eerst een beurtprijs doorgegeven waarbij later is aangegeven dat er mogelijk nog wel remolie bij kan komen als deze \'versleten\' zou zijn. Wat dus ook geval bleek te zijn. \r\nBlijf \'moeite\' houden met de prijs van de beurten tov de geen dealer zijnde auto bedrijven.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlotte en goede service door vakkundige en vriendelijke mensen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ford Joure ben ik zeer over te spreken.\r\n\r\nFord Nederland ben ik niet tevreden over.\r\n1: navigatie waarvoor je apart moet betalen een nieuw kaartje €180,-\r\n2: isolatie in het verwarmingssysteem laat los binnen 2,5 jaar. Dit valt niet meer onder de garantie bij reperatie zijn deze kosten voor mezelf.\r\n\r\nAls trouwe Ford rijder vind ik dit een slechte zaak en geen goede service om bij een auto nieuw gekocht deze reperatie onder de gerantie moet vallen \r\n\r\nVerwacht op korte termijn een terugkoppeling over mijn 2 klachten via Autobedrijf Sutherland of Ford Nederland.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met de medewerkers, zowel receptie als monteurs, is prima. Keurig, deskundig en behulpzaam. Ze zorgen ervoor dat ik veilig de weg op kan.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn geholpen! \r\nHeb gemakkelijk via de site een afspraak kunnen iutkiezen voor de jaarlijkse beurt/apk.\r\nLeuke leenauto mee naar huis :)\r\n

• Reden bezoek Andere reden

Kattebos 148