goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf prima advies uitlijnen voorwielen + 2 nieuwe all-season banden!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd goede service gehad bij mijn bezoek aan sutherland en heel klantvriendelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De medewerkers zijn altijd vriendelijk en to-the-point. Over de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden kan ik niet oordelen, want ik ben niet technisch. Maar gelukkig heb ik tot op heden nooit mankementen aan de auto gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben afgelopen maandag onze Ford C max bij Sutherland, Heerenveen opgehaald. Bleek dinsdagavond de accu leeg te zijn..😞. Woensdagmorgen heeft de ANWB de auto gestart (gratis: Ford mobiliteitsgarantie) en ben meteen naar Heerenveen gereden. Daar werd gratis (we hadden geen garantie genomen) een nieuwe accu gemonteerd!😊😊😊😊 Top service! Gisteravond belde Kevin Sutherland, om te vragen hoe de auto ons bevalt: dit is klantenbinding!!!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk, correct

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk ontvangst en vaak de juiste informatie. \r\nDe uit gevoerde werkzaamheden zover ik kan beoordelen goed uit gevoerd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen en een correcte afhandeling van de onderhouds opdracht en APK.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Doe gewoon, doe je gek genoeg is het vanuit mijn optiek toepasselijk voor Sutherland.\r\nWat mij aanspreekt is voornamelijk de manier in verbaal gedrag, kennis, rust en vriendelijkheid van de techniesch personeel. Uitstraling en gedrag die perfect passen bij het merk Ford.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit wordt de 2e auto die we bij sutherland hebben gekocht. We zijn zeer content met de geboden service van aankoop tot levering van de auto.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Chausson camper 2017 op basis Ford transit 170 pk.Na foutmelding onder garantie \r\nvier nieuwe verstuivers geplaatst. Probleem door de receptionist voortvarend opgepakt en verholpen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed service en bijzonder klantvriendelijk

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je wordt altijd prima en deskundig geholpen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb hier voor het eerst een auto gekocht en onderhoud laten plegen. Vriendelijk en vakkundig personeel, duidelijke uitleg bij aankoop en onderhoud auto.

perfect, zeker aan te bevelen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Na de onderhoudsbeurt wordt de autosleutel thuis bezorgd zodat je ten alle tijden je auto na openingstijd kunt ophalen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk personeel, netjes te woord gestaan en de afspraken correct nakomen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer vriendelijk doch zakelijk geholpen. Straalt veel vertrouwen uit. Auto gekocht en zal hier ook voor onderhoud naar toe gaan. Ben uitermate tevreden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Sutherland altijd top, goede service.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen