voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onderhoudsbeurt uitgevoerd. Factuur van 378 euro voor een relatief kleine beurt viel tegen. De in rekening gebrachte prijs van de motorolie is buitensporig hoog. Voor minder dan de helft is precies dezelfde olie overal verkrijgbaar! Bougies van ruim 26 euro per stuk is ook erg duur.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf vriendelijke en kundige receptiemedewerkers\r\nadequate monteurs\r\ngeen gezeur over vervangend vervoer of betaling op rekening.\r\nbehoorlijk duur

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke ontvangst, op tijd beginnen met de garageactiviteiten en de koffie smaakt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd zeer goede ervaringen bij Ford drachten, als er wat aan de auto mankeert word je eest op de hoogte gesteld voor de reparatie. Vriendelijk personeel

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben ongeveer 46 jaar Ford rijder.\r\nAlle veranderingen maak ik tot nu mee.\r\nEn ben dus een blije Ford rijder.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief. ondanks vakantie periode werd er ruimte vrijgemaakt om onze Ford te kunnen voorzien van nieuwe remschijven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ford Sutherland Wolvega is een werkplaats waar ik vertrouwen heb in de technische kennis en de klant vriendelijkheid. Mijn Ford is daar in goede handen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De medewerkers zijn vriedelijk en vakbekwaam

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima. Afspraak maken verliep vlot, Reparatie ging ook goed en er werd mij een kopje koffie aangeboden. Wat wil een klant nog meer

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima bedrijf, ze proberen je snel te helpen.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ontvangst is vriendelijk en behulpzaam. Afspraak is afspraak.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk, deskundig en goede service. Ik ben een zeer tevreden klant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf autobedrijf sutherland, bedankt voor uw prettige samenwerking! we zijn op een nette en correcte manier geholpen door uw personeel! en uiteraard blij met onze nieuwe aanwinst! dank daarvoor.
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mee dan uitstekend met name het personeel is zeer vriendelijk en heeft service hoog in het vaandel staan en met name de heer Bernard Holmersma is een sieraad voor uw bedrijf vakkundig, voorkomend, reeel en met verstand van zaken
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed en vriendelijke behandeling, verkopers geven een vertrouwd gevoel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben erg tevreden met het bedrijf. Een prettige omgang met de klanten en een prima service.

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Niet met het bedrijf in Wolvega maar met de afdoening door hun baas, de heer Sutherland. Kort geleden APK gekeurd. In Duitsland ontbraken er twee wiel moeren en de overige wielmoeren zaten los.Garage Wolvega bood hun excuses aan. Niet de baas van het bedrijf. Die zij nergens verantwoordelijk voor te zijn en geen enkele gemaakte kosten wilde vergoeden Door tussenkomst van de BOVAG ging hij overstag. Weet met wie U eigenlijkzaken doet met dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief! Vriendelijk, beleefd en deskundig personeel! Goede terugkoppeling bij reparaties!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Nadat mijn linker buitenspiegel er af gereden was, ben ik naar de ford garage gereden. Daar werd ik vriendelijk te woord gestaan door Geert. Hij zou en nieuwe buiten spiegel bestellen en wanneer het bestelde binenkwam bellen om een afspraak te maken. Dit was binnen 2 dagen geregeld en na zijn telefoontje kon ik ook gelijk terecht voor de montage. Kortom TOP service van Ford Sutherland.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen