Prima geholpen.

Prima hulp, maar ook geweldig aangesproken,

Afspraak is afspraak

Zeer correct, haal en breng service. Als er wat is wordt gelijk gebeld, Met de klant , het bedrag is voor De tijd al bekend geen verassing, Achter af

altijd een goede service

al jarenlang een klant en nooit een klacht bij hun

Geweldig contact

Contact met eigenaar / verkoper geweldig In het breedste zin van het woord Bedankt!!!

zeer goed

Prettig zaken doen bij aanschaf van andere auto met Wout van Dijk bij vestiging Heerenveen

Ik voel mij slecht behandeld bij garage in Drachten

We kopen een tweedehands auto en dan hoop je op ervaren verkopers. Er werd verteld dat de de auto APK gekeurd was en all season banden had toen we, na een proefrit, besloten tot de koop. We konden een wettelijke garantie krijgen, maar wat daar precies onder valt kon de verkoper niet vertellen. Een BOVAG garantie kun je krijgen, als je bij betaald. Als ik de auto ophaal zie ik een formulier liggen dat de auto APK gekeurd had moeten worden. De tweede verkoper zegt ook dat de auto, ondanks het formulier wat in de auto ligt, gekeurd is. Als ik weg rijd is de tank bijna leeg is, dus eerst maar getankt. Bij thuiskomst blijkt dat ik in een auto met ongekeurde APK naar huis ben gereden. De volgende dag gebeld met de garage en kon ik langskomen om mijn auto te ruilen voor een leenauto. In de leenauto is een sticker geplakt dat die afgetankt terug geleverd moet worden. Als ik aangeef dat ik de auto ook niet volgetankt meekrijg, krijg ik het advies om de teller op nul te zetten en het aantal km dat ik gereden heb met 1 op 14 te verrekenen en zoveel liter er in moet gaan tanken. Als ik mijn eigen auto weer op kan halen doe ik braaf wat er gevraagd is, met als resultaat dat er meer in de tank zit dan ik 'm heb meegekregen, terwijl ik door hun fout in een leenauto moet rijden. Als ik een paar dagen later mijn "nieuwe" auto laat bewonderen door een deskundige, ontdekt die dat er maar 2 all season banden onder zitten die goed zijn, maar dat de twee zomerbanden die er onder zitten maar net door de APK keuring zijn gekomen. Ik terug naar Sutherland, waar me verteld wordt door de verkoper dat hij niet alles kan weten. Het enige wat hij volgens hem voor mij kan doen is 2 banden te leveren met 25% korting. Volgens hem kan ik nog rustig 6.000 km met deze banden rijden. Mijn vertrouwen in deze zaak is compleet verdwenen. Jammer, want elke keer als ik in de auto stap denk ik eraan. Hoop dat dit op den duur over gaat, want de auto is leuk.

Alleen jammer geen bosje bloemen bij aflevering

Prima service.Snel klaar.Gratis leenauto geeft altijd de doorslag aangezien ik in Leeuwarden woon.

Prima.

respect en klantvriendelijk

Onlangs hebben wij bij de firma Sutherland een Ford focus occasion aangeschaft. Onze zoektocht startte bij een collega Ford garage. Uiteindelijk waren wij bij Sutherland in Drachten geslaagd. Helaas kreeg ik iets minder voor mijn inruil, en miscommunicatie betreffende afleveringsdag. Wij kochten de auto bij Sutherland, omdat wij een auto zochten met trekhaak. Daarnaast werd de auto netjes schoongemaakt. Omdat ik via bovag terecht kwam, werd 6 maanden garantie geboden. Prima toch! Vriendelijk en transparant gedrag van de verkopers.

Geweldige service

Echt een aanrader

Super service

Onaangekondigd gekomen met trilling in stuur. Meteen fantastisch geholpen. Prima advies. Bleken gewoon slechte banden te zijn. Wilden me zelfs liever niet weer de weg op sturen zonder bandenwissel. Hoezo, veiligheid voor alles. Mijn grote waardering hiervoor.

Uitstekende service

Al jaren een heel prettig contact, en meerdere auto's gekocht tot volle tevredenheid.

Zakelijk, vriendelijk en komen de afspraken na.

Voor het monteren van mijn winterbanden ben ik naar Sutherland gegaan. In een ochtend was een en ander gemonteerd. De vooraf overeengekomen prijs was ook de eindprijs. Personeel is altijd vriendelijk en belt direct als de auto klaar is.

Goeie service

Vriendelijk personeel en behulpzaam.

Wel goed

Geen goede na controle, er blijkt een stadslicht kapot te zijn. Deze kun je niet zelf vervangen dan moet er een hele constructie verwijderd worden. Helaas moeten we nu binnen de garantieperiode helemaal weer terug naar Heerenveen.Jammer

Klantgericht en sympathiek bedrijf

Altijd hebben de mensen van de verkoop of de werkplaats tijd voor je en zijn zij er voor de klant.

super klantvriendelijk geholpen

Fijne ontvangst. Goede uitleg en service. snelle levering van nieuwe auto en nog wel aan huis ook. Verkoper/ medewerker is zelfs nog bereikbaar voor vragen op zijn vrije dag. Super service!

Prima communicatie. Ook met oog op vervanging duidelijk overleg en wordt meegedacht.

Nieuwe auto voor een goede prijs

Persoonlijk vind ik het moeilijk om bij de advertenties van Ford vooraf te zien wat je uiteindelijk krijgt. Alle merken adverteren met bijna altijd de meest uitgebreide versie.

Een no-nonsens mentaliteit.

Ben al een aantal jaren klant bij Sutherland (Drachten), er heerst een heel relaxte sfeer. Dit geldt voor zowel de verkoop als de werkplaats.

Het zijn fantastische mensen die daar werken.

Zie boven staande regel.

Uitstekende service en kennis van zaken

We zijn al vele jaren naar volle tevredenheid klant bij Sutherland. Inmiddels ongeveer 6 x een auto hier gekocht en dat is altijd zeer prettig verlopen. Ook het onderhoud laten we uitvoeren door Sutherland. En ook daarover zijn we dik tevreden. Eén keer hadden we een verschil van mening maar dat is uitstekend opgepakt én opgelost.

Vestiging Joure levert goede service en is attent.

Al jaren ervaar ik de goede service bij vestiging Joure.

Vriendelijk en correct geholpen

Ik ben tijdens het proces van de aanschaf van een nieuwe auto vriendelijk en correct geholpen. En heb dan ook de intentie om de onderhoudsbeurten ook bij deze garage te laten uitvoeren.

Altijd vriendelijk en correct.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen