Zeer goede afhandeling

Zeer goede afhandeling

Ik word goed en vriendelijk geholpen.

Ik kom alleen voor de beurten en APK voor mijn auto en dan is de ontvangst altijd goed en vriendelijk. Daarnaast hoef ik nooit heel lang te wachten en is de kwaliteit altijd goed.

Goed contact, goede duidelijk

Niuwe banden, montage, balanceren en nieuwe ventielen aanbrengen en banden wisselen voor een goede prijs. Prima dus.

Geweldige Garage jammer dat ze zover weg zitten anders washet mijn vaste garage.

Ik heb hier mijn Ford C max gekocht Ik ben heel erg tevreden over de afhandeling.

Op alle fronten goede service.

Perfecte service. Geen verassingen.

Zeer klantvriendelijk en duidelijk

Je wordt altijd zeer vriendelijk ontvangen, en er staat altijd een auto klaar om te gebruiken ,als je auto in reparatie is

Uitstekend bedrijf

Vlotte en vriendelijke bediening.

Uitstekend geholpen, zeer tevreden over over Ford Sutherland.

Receptie en werkplaats zijn goed bezig om de Ford rijder met plezier en vertrouwd de weg op te laten gaan.

Keurig behandeld

Ben daar netjes behandeld en de afspraken die we hadden gemaakt werden nagekomen

Goed bedrijf, kundige mensen en goed service

Ik ben tot nu toe altijd zeer goed geholpen bij Sutherland Gorredijk. Altijd zeer snel geholpen door zeer kundige en prettige monteurs.

Heel tevreden,niets op aan te merken.

Een prettig contact met de heren van de werkplaats. Service is heel goed. Voor 100% tevreden.

dezelfde dag de vervanging van de accu die mij 's morgens totaal in de steek liet.

Niet aan gedacht, maar gelukkig door de Ford garage geattendeerd de Ford assistance in te schakelen. Had ik niet aan gedacht. Snel kwam de assistance door de ANWB en adviseerde naar de garage te rijden voor vervanging van de accu, na die aan de prat te hebben gekregen.

Erg prettig en duidelijk

Een ta maken afspraak kan altijd. Je wordt vriendelijk te woord gestaan en als er bijzonderheden zijn word je gebeld. Alle lof.

Top!

Onderhoud perfect uitgevoerd!

Snel geregeld

Zoals altijd zeer tevreden met de service

Ik kom nu al vele jaren en er wordt altijd goed mee gedacht met de klant. Heb altijd een veilig gevoel als ik weer de weg op ga...

Alles volgens afspraak en prima geregeld

Is bovenstaand al beschreven!

Mooie auto gekocht

Goede Service

Vertrouwd

snel en goede service kwa helpen

probleem werd opgelost na probleem na probleem

Betrouwbare garage .

Zijn te vreden

Vriendelijk, deskundig, meedenkend.

Vriendelijke, deskundige mensen, bereid mee te denken.

gewoon ondanks corona virus geweldig

zeer gastvrij zeer kundig en betrouwbaar. Dit betreft vestiging Gorredijk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prettige persoonlijke en vriendelijke medewerkers

Zeer prettig ontvangen, behulpzaam en vriendelijk.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen