Zeer tevreden met de deskundige, vriendelijke service die wij hebben ervaren

Er werd zeer snel contact opgenomen na de aanvraag voor een inruiltaxatie. Het verdere verloop van proefrit tot aan verkoop verliep soepel en klantgericht. Verkoper nam ook snel contact op bij gestelde vragen. Kortom: prima ervaring!

Geweldige service en fijn contact!

Geweldige service en fijn contact!

Zoals het hoort uitstekende service.

Wordt goed uit gelegd wat er met de moet gebeuren met de auto ondersteuning d.m.v. een videofilmpje gestuurd naar je e-mail adres. Uitstekende service en klant vriendelijkheid top bedrijf !!!

Goed en klantvriendelijk

Tot nu toe zijn we heel tevreden.

Mijn ervaring met Ford Sutherland is goed. Er worden in goed overleg werkzaamheden verricht. Nu met het filmpje erbij konden we goed zien wat er gedaan is. We hebben er het volste vertrouwen in dat de auto een goede apk krijgt. En als we te laat waren met de bandenwissel (wat wel een reden had) werden we gebeld. Wat we wel op prijs stellen. En we hebben het gevoel dat we in een veilige auto rijden. Al met al een tevreden klant. 0

Fijn contact, ze komen kundig over.

Auto is voor de APK geweest en een beurt. Ze kwamen er gelukkig achter dat een veer voor kapot was. Ze hebben gelijk een nieuwe besteld en er onder gezet. Ik ben blij dat ze er achter waren gekomen, anders kreeg ik mischien problemen in het buitenland zomervakantie.

Goed en eerlijk bedrijf , zeer tevreden.

Zeer tevreden over ervaring in Joure.

Goed geholpen, niet opdringerig

Nu even rijden en hopelijk geen defecten ontdekken. Tankdop (binnenwerk) had wel schoongemaakt moeten worden m.i. Gr. Peet Slagboom

Direct goed en vriendelijk geholpen

We werden vlot en vriendelijk geholpen

Prima in de communicatie en plezierig in de omgang.

duidelijk, vriendelijk

ik heb sinds kort een tweedehands Ford en kom daarom nu bij Sutherland. Vriendelijke garage die duidelijk is. Geen verassingen achteraf. Ik vind dat ze liefde voor de auto uitstralen en geen minachting hebben voor tweedehands auto's die bij andere bedrijven gekocht zijn.

Prima werk, goede service.

Geen verrassingen, dus prima indruk. Vervangende auto, op zich prima maar voor mijn vrouw toch wat lastig te rijden. Geen achterzicht, alleen spiegels.

Zomaar

Jammer dat er vaak wat mis is met mijn auto na een onderhoudsbeurt.

netjes geregeld allemaal

We zijn al jaren klant en de afhandeling is altijd goed , netjes en vriendelijk Als het zo blijft kopen we na deze wéér een Ford bij Sutherland Joure

Goed en gedegen overleg vooraf.

Goed en gedegen overleg vooraf.

Klantvriendelijk

Jaarlijkse controle beurt uitgevoerd. Goede communicatie en snelle afhandeling.

Keurige service!

Hartelijke ontvangst. Duidelijk kennis van zaken. Er hangt een prijskaartje aan de naam maar wat mij betreft mag dat als die naam garant staat voor kwaliteit.

prima.

Onderhoudsbeurt 200.000 km voor C.Max. Afspraak vlot, correct. Vervangend vervoer prima. Telefonisch contact over extra vervanging van onderdeel en verdere afhandeling noodzakelijke beurt naar volle tevredenheid.

Betrouwbaar en attent

Super en eerlijk geholpen!!

Top service

Zeer vakkundig bedrijf

Goed vakkundig & betrouwbaar bedrijf

Fijne garage

Vriendelijk ,kundig en mee denkend personeel.

Heel goed

Vriendelijke service en niet duur

Zeer uitstekende service

Nieuwe accu, snel, top