serieus, zorgvuldig en vriendelijk

"gewoon" prima.

klant vriendelijk

Heel prettig

Gewoon erg leuk geholpen In een ongedwongen sfeer Wout is een prettige verkoper

fijne mensen denken mee in oplossingen daardoor de goede service,top

Kom er al een aantal jaren wordt fijn geholpen er wordt geluisterd naar je klacht en zo snel mogelijk opgelost en aangezien ik veel kilometers maak( 60.000) kan ik niet zonder de auto.en daar wordt dan ook naar gehandeld,ga zo door jongens zowel monteurs als de heren van de service (Jan en Robert) top!!

Vriendelijk personeel en goede service

Positief

Uitstekende service

Reparatie uitgevoerd conform offerte en vervangend vervoer geregeld.

zeer snel en korrekt geholpen

jullie zijn gwoon een fijne firma , maakt eigenlijk niet uit welke vestiging je bezoekt, het is allemaal goed.

fijne garage super service

Altijd keurig en kundig geholpen en er wordt naar alle mogelijke oplossingen gezocht, waardoor de auto weer naar volle tevredenheid rijdt Koffie staat altijd klaar, net als het personeel voor een vriendelijk woord.

Goed geregeld, geen gedoe.

Net voor de vakantie autopech, kon snel terecht en ben snel geholpen.

Ik heb er een goed gevoel bij.

Communicatie is netjes en duidelijk. Reparaties zijn zorgvuldig uitgevoerd en bij verandering van reparatie hebben ze netjes gebeld om vragen te stellen. Factuur komt pas na ruim een week in de brievenbus terwijl ik die wel via de mail had verwacht. Factuur is duidelijk omschreven en deze heb ik netjes betaald.

Vakkundig en vriendelijk

Bij Sutherland wordt je altijd prima geholpen. De mensen zijn vakkundig en vriendelijk. Ze luisteren naar je geven goed advies!

prima service

Ontvangst altijd vriendelijk, auto voor de deur weer afgeleverd.

Prima geholpen, alles volgens afspraak.

Zoals gewoonlijk weer snel geregeld, vervangend vervoer, en de apk snel uitgevoerd

Goede service.

Heb een goede ervaring met Ford Sutherland. Kwamen alle afspraken na. Qua communicatie kan het misschien nog even net wat beter maar kan te maken hebben met de verkoper die heb.

Plezierige ontvangst bij ophalen kuga .nam de tyd om alles uit te leggen plus koffie

Fijne bedrijf wat met de klant meedenkt

Een aantal jaren ben ik klacht bij dit bedrijf in Heerenveen. Je wordt goed geholpen en ze denken met je mee. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Klantvriendelijke en deskundige bejegegening

Fijne ontvangst en prettige onderhandeling

Prima.

Het filmpje van de auto was super interessant. Leuke service.

Uitstekende service!

Goed en vakkundig geholpen in Heerenveen.

Nette eerlijke zaak met eerlijke adviezen

Kom er al lang en ben altijd welkom en word goed geholpen.

Top service

Top service goed uitleg Zeer tevreden

Altijd prima service

Al vele jaren prima ervaring.

probleem met airco snel en keurig opgelost

zoals altijd: vlot en kundig geholpen en goed geïnformeerd.

Heel tevreden...

Wij zijn heel tevreden over de service en het onderhoud. Alles wordt besproken, op voorhand al een indicatie van de kosten en er wordt meegedacht. Alles om tot een goede oplossing te komen. Ook vervangend vervoer is prima. We hebben het gevoel dat wij als klant gewaardeerd worden....

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen