Wat een service!

Wij hadden een mankement aan de auto door ongedierte. We hebben de auto bij onze vaste dealer en garage Sutherland gebracht. Dezelfde dag nog was het mankement alweer verholpen. Heel blij mee!

Bij ford sutherland heb je altijd het gevoel welkom te zijn en is de service heel erg goed.

klacht aangenomen, klacht zichtbaar gemaakt, en oplossing aangedragen .

mijn klacht had te maken met de nieuw geïnstalleerde trekhaak, dat er een software update moest plaats vinden, dit wordt t.z.t. gedaan( omdat ik zelf niet thuis ben). wordt opgelost, prima service.

Prina

Voor de eerste keer bij jullie als klant was ik wel tevreden.Moest er zijn voor een apk.en een kkeine beurt.kon intussen tijd de krant lezen onder het genot van ee bakkie.Werd met de afrekening vriendelijk te woord gestaan.Ja ik was wel tevreden.

Heel gastvrij.

Dat wij al meer dan 40 jaar klant zijn bij Autobedrijf Sutherland Joure zegt al genoeg!

Klantvriendelijk, servicegericht, vakkundig

Vriendelijk en kundig personeel

Goede ervaring afspraken worden correct nagekomen.

Een vriendelijke ontvangst en een leenauto stond klaar. Top

Top, alles conform de afspraak en bovendien was de auto door de wasstraat geweest.

Goed advies

Goed advies en goed prijs, kwaliteit verhouding. Klantvriendelijk.

Fijn bedrijf!

Altijd relaxed bij Sutherland Joure. Prettig contact, we wachten rustig met koffie en een krantje. Met mooi weer even de "stad" in.

Zeer goede afhandeling beurt en na fout in de rekening goede afhandeling

Vriendelijk

Vriendelijk

Vriendelijk en klantgericht

Zeer prettig contact en duidelijke uitleg.

Gelijk bij het eerste contact sprak vriendelijkheid en kunde uit. Bij de aankoop van de Ford Kuga werd mij duidelijkheid verschaft. Eveneens bij de inruil. Het bovenstaande geldt voor Marc Krol als voor de stagiaire.

uiterst tevreden

Zoals altijd ben ik opnieuw zeer tevreden over de service. Hartelijke groet.

Correct en klantvriendelijk

Voor zowel aankoop als onderhoud alleen maar goede ervaringen.

Subliem

Accu werd direct vervangen en wel door de persoon bij de receptie van de werkplaats.

Alles prima geregeld

Alles was prima geregeld, er stond een leen auto klaar en werd vriendelijk te woord gestaan.

Uitstekend.

Prima service en vakkundig personeel.

Erg tevreden

Dik tevreden

Zie boven

nog geen ervaring

Op zoek naar een andere, betrouwbare Ford kwam ik bij U terecht. En heb mijn keuze kunnen maken bij U. Graag wil ik er later op terug komen , hoe de service is. Tot nu toe verloopt alles vlekkeloos en ga komende zaterdag mijn auto ophalen.

Adequate levering van diensten.

Ze denken mee met de klant zonder deze onnodig op kosten te jagen. Altijd de datum van afspraak goed nagekomen en een mooie lange dag open.

Altijd perfect geholpen.

Na de beurt toen de auto weer opgehaald kon worden hebben ze omdat wij weinig km rijden , sommige dingen niet vervangen! Dit alles kon wachten tot de volgende beurt.

wederom niets aan te merken op de service

zie boven

Kattebos 148