goede service en contact

Ik ben al jaren klant bij Sutherland tot volle tevredenheid. Goede service en prima contact met de medewerkers.

Het is bijna altijd goed geregeld

Ik rij heel weinig, maar de auto moet een keer, volgens de regels, per jaar voor een beurt. Ik zou graag meer afstemming zien wat er per jaar voor onderhoud nodig is. Ik rij 6000 km per jaar. Volgens mij is elk jaar olie verversen niet nodig, ik vraag dus een betere afstemmen wat er nodig is met dit aantal km per jaar.. Overigens ben wel zeer tevreden over de garage afdeling.. Geert Woudstra

Perfecte service!!!

Konden terecht op korte termijn. En een leenauto kregen we mee. Bij het ophalen van onze auto was hij schoongemaakt van binnen en buiten. Perfect!!!

vriendelijke monteurs en goede vakmannen

Bij binnen komst wordt je vriendelijk ontvangen ,kan altijd kop koffie krijgen.Kom hier al wat jaren en heb goeie ervaring met aflevering van de auto.

service op tijd op maat

super gelijk aangepakt bedankt wiebe de Boer

zakelijke en vriendelijke service

garage Sutherland is één van de weinige adressen die een Ford Galaxy kunnen leveren met de specificaties die ik zoek

Deskundige en klantvriendelijke benadering.

Prettige manier van communiceren. Er wordt goed geluisterd naar mijn wensen en mogelijkheden. Opdringerige verkopers heb ik een gruwelijke hekel aan. Daar is bij jullie geen sprake van. Als klant voel ik me serieus genomen. De relatie is prettig.

Vriendelijk, duidelijk, herkenning

Vriendelijk personeel dat je duidelijk te woord staat. Er is herkenning, je voelt je geen vreemde en er wordt met je meegedacht.

Tot op heden perfect!

Mijn ervaring tot op heden is zeer positief. De Ford Mondeo is nog niet afgeleverd, dus er kan nog van alles gebeuren. Tot op heden perfect!

Klantvriendelijk en betrouwbaar.

De auto heen gebracht voor een onderhoudsbeurt en een auto meegekregen om weer naar huis gereden. middags de auto weer op gehaald.

Prima garage!

Altijd goed en vriendelijk geholpen. Er wordt altijd netjes gebeld en overlegd!

Klantvriendelijk en servicegericht

Altijd weer een prettige ervaring om bij Ford Sutherland in Drachten te komen. Vriendelijk en goed!

Goede service. Afspraken worden nagekomen.

Ze staan altijd voor je klaar als er iets mis is met de auto

Meelevende mensen als er problemen zijn aan de auto. Direct aansluiten op de computer om eventuele mankementen te verhelpen. Een afspraak is dan snel gemaakt.

Alles verliep volgens afspraak en geheel naar wens

Alles verliep geheel volgens afspraak. De leenauto stond klaar en na afloop kreeg ik via de mail nog een videofilmpje van de werkzaamheden.

Vriendelijk en behulpzame medewerkers. Auto weer goed gekeurd.

Goed; aflevering kon beter.

Prettig geholpen. Deal n.m.m. ‘snel’ en correct afgesloten. Do. 03 sept. ‘20 auto opgehaald. Zag er prima uit, uitleg gehad. Tijdens rit naar Hoogeveen was het erg slecht weer, véél regen. Ruitenwisser (re.) ging daarbij (autom. bij veel regen) buiten de voorruit. Onderweg bleek dat de benzinevoorraad amper genoeg was om thuis te komen .....!!! Handleiding niet conform uitvoering.

Prettige ervaring.

De auto werd netjes afgeleverd en kleine gebreken werden direct verholpen. Dat schept vertrouwen voor de toekomst.

Netjes afgehandeld uitstekende service precies volgens afspraak top !!!

Snel en accuraat

Professioneel en vriedelijk

Goed!

Super tevreden

Wanneer ik ook kom bij de dealer altijd tijd en een luisterend oor voor het euvel en wordt opgelost.

Reeds ingevuld.

Zie beoordeling van 2 Sept Wel aangenaam verrast met het filmpje uit de werkplaats ,met mijn C Max in de hoofdrol! Erg leuk!!

Jaarlijkse controle

Bij de jaarlijkse controle werd er een olielek geconstateerd, en is netjes verholpen.

Goed geholpen, en erg vriendelijk

mooie auto gekocht we zijn er erg blij mee en gelijk goede service echt top

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen