na enthousiasme toch enigzins teleurstellend
We hadden via internet een , voor ons interessante , auto gevonden . tijdens een bezoek aan uw bedrijf deze auto kunnen bekijken en testen.( zaterdag 19-9)
jammere was dat er geen cruise control opzat, De verkoper meldde enthousiast dat deze er wel opgebouwd kon worden.
dit overeengekomen en een afleverpakket erbij gedaan, koop gesloten.
over afleverdatum gehad. Ik meldde toen dat het door de week niks werd, maar dat het dan wel zaterdag werd..
vrijdag(25-9) gebeld , bleek dat het veel werk was, en dat het dus nog een week later werd, aan het einde van het gesprek werd plots gemeld dat 14 dagen bij jullie redelijk standaard was. ( op zich niet erg, maar had het graag geweten ivm planning van mijn eigen werkzaamheden..
effin cruise control zit er netjes in en werkt naar behoren. wat mij erg tegenviel was de " proffesionele poetsbeurt" die in het afleverpakket zit.
Stuur zometeen een aparte mail met foto's van de randen van kofferbak en deurposten achter. deze waren niet eens schoon.
Raamrubbers voorportieren groen uitgeslagen.
binnenkant voorraam gisteren moeten schoonmaken, was s'avonds bijna niet mee te rijden door een vrij hardnekkige vettige laag.
en vond nog diverse papieren van de vorige eigenaar in dashboard vakje en vak achter de rugleuning voorstoelen.
verder lijkt de auto tot nog toe prima en is de behandeling in de showroom gastvrij geweest.