goede ervaring

Vlotte behandeling . Goede service. Fijn dat jullie waardebonnen verstrekken. Vr.gr. H.snip Jour

Top garage

Na een grote beurt en apk is zelfs mijn auto van binnen en van buiten schoon gemaakt. Wat een top service.

prima en vlotte service

Van verkoop tot werkplaats TOP

Vijf jaar geleden onze eerste auto bij Sutherland gekocht. Hoewel wij op 102 km van Heerenveen wonen, rijden we toch elk jaar graag voor onderhoud daar naar toe. De mensen van Sutherland zijn nl allemaal echt klantgericht. We twijfelden dan ook niet om opnieuw een auto in Heerenveen te kopen.

Servicegericht, professioneel

Jaarlijkse beurt. Prima.

Volledige transparantie volgens afspraak

Afspraak soepel gepland via internet. Snel bevestigd. Extra werkzaamheden goed uitgelegd. Rekening voor betaling toegelicht.

Vlot en behulpzaam

Vlug geholpen.

Gemakkelijk om een afspraak te maken op een voor mij passende dag en tijdstip. No nonsens benadering van enthousiaste medewerkers.

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar.

Door de corona maatregelen was het contact anders dan normaal wat niet ten koste ging van de service en klantvriendelijkheid. Fijne garage.

Super bedrijf

Correcte benadering en afhandeling. Goed bedrijf.....

service uitstekend en vlot

vriendelijk

Over het algemeen een goede service.

Is wel eens een probleempje maar wordt altijd weer goed opgelost. Vriendelijke werknemers.

uitstekende service

Altijd een uitstekende service, Bij onvoorziene kosten altijd een belletje

Eerlijk, duidelijk en werkelijk alles is bespreekbaar

Begin december een Ford Kuga ST Line gekocht bij Sutherland te Gorredijk. Door persoonlijk omstandigheden m.b.t. de Corona maatregelen hebben we het eerste en het afrondende gesprek (waarin we de prijs en de leveringsvoorwaarden hebben afgesproken) telefonisch moeten afhandelen. Ik geef toe, best vreemd om op deze manier een auto te kopen, maar Gerben Jansen wist ons door zijn vindingrijkheid en aanpassend vermogen ervan te overtuigen dat wij onze auto bij hem gekocht hebben. Nou hoor ik iedereen al denken, Gewoon een slimme verkoper met een goede verkooptechniek! Natuurlijk moet hij als verkoper ook geld verdienen maar ik ben ervan overtuigd (en dus zeer tevreden) dat ik de meeste waar voor mijn geld gekregen heb. Dit door duidelijk aan te geven wat ik wilde, waardoor Gerben kon bekijken of het daadwerkelijk mogelijk was. Op deze manier zijn we er samen uitgekomen en rijden wij een prachtige Ford Kuga.

Wel goed

Zo ik van Ford Gewoon Ben

altijd uitstekende ervaringen met de medewerkers in Heerenveen

altijd vriendelijke ontvangst, goed advies en goede ervaringen met het onderhoud en eventuele reparaties van de auto. Ook bij kleine reparaties zoals een lampje verwisselen of andere kleine storingen altijd welkom en een snelle service. Kortom, een uitstekende dealer en garage met vriendelijk personeel. Een aanrader om met Sutherland in zee te gaan.

Klantvriendelijk en vakmanschap

Snelle service

vriendelijke mensen, goede service, vakwerk

Altijd vriendelijke ontvangst, goede en snelle service, goed vakwerk, ik ben heel tevreden!

Prima behandeling

Correcte behandeling en omgang met de klant. Geen klachten.

uitstekende service

Afspraak gemaakt, precies op tijd aanwezig, gingen meteen aan de slag na ongeveer 1 uur auto weer gereed, koffie staat klaar eventueel met wat lekkers. werd aangeboden, Zeer vriendelijk personeel

Om 8:00 uur aanwezig direct geholpen twee uur later klaar apk en een beurt en rem blokken achter vervangen top

Duidelijk informatie vooraf en prima service

Ford Sutherland Wolvega geeft duidelijk van te voren aan wat de gevolgen zijn bij tegenvallend onderhoud, komt met goede alternatieven die minder duur zijn. Daarnaast kreeg ik ook nog eens korting omdat de tegenvaller niet verwijtbaar zijn. Top!

Ook keurig software update uitgevoerd, kaarten zijn weer helemaal actueel.

Komen vertrouwd over

Ik ben nog niet zolang bij de garage Sutherland Joure, maar toen ik vorig jaar er een nieuwe Ford c max kocht kwam het gelijk vertrouwd over. Een reparatie in garantietijd werd prettig afgehandeld. De afstand Bolsward, Joure is voor mij geen bezwaar omdat er bij een reparatie een leenauto voor je klaar staat. De c max voldoed goed en ik hoop er nog vele jaren plezier van te hebben.

Goede ervaring.

Voorafgaand aan de reparatie een calculatie ontvangen en zodoende geen verrassing wat betreft de rekening. Telefonisch contact als prettig ervaren , duidelijk en to the point.

Kattebos 148

8446 DB Heerenveen